![]() |
Görgüsüz Bakan.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Balikcicocuk
|
Görgüsüz Bakan....Bakan olan görgüsüz birisi şoförüne sorar ![]() - Şoför söyle bakalım eşekle şoför arasında ne fark vardır? Şoför bir süre düşündükten sonra mahçup bir şekilde ; - Bilemedim bakanım ![]() ![]() Bakan cevap olarak : - Eşeğe çüş deyince, şoföre ise dur deyince durur ![]() Bunun üzerine şoför çok sinirlenmiş, ama karşıdaki bakan olduğu için bir şey söyleyememiş ![]() - Bir soru sorabilir miyim bakanım? Bakan da: - Sor bakalım ![]() ![]() Şoför sorar: - Eşekle bakan arasında ne fark vardır? Bakan bir süre sonra: - Bulamadım şoför söyle bakalım ![]() ![]() Bunun üzerine şoför de : - Vallahi bakanım ben de bulamadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() ellerine sağlık çok komikmiş:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
angelesdream
|
![]() aslında bu bir fıkra değil ünlü birinin başına gelen yaşanmış bir anıdır:) cevap süper ama ![]() ![]() teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pesimistt
|
![]() qüzeLdi tşkLer :))
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|