Gaza Gelmek İsteyen Burç Sahipleri Buraya :))) |
07-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gaza Gelmek İsteyen Burç Sahipleri Buraya :)))KOÇ > Canim benim Ya ben yerim senin o duygusal , > mütevazi, ince, anlayis yumagi duygularini! Sen > seçildinde mi gönderildin bu dünyaya Bir insan bu > kadar mi düzgün, bu kadar mi programli, bu kadar mi > anlayisli olabilir Bu koçlar var ya, IQ seviyesi > yüksek insanlarin burcudur Dost insan, güzel insan > Insan gibi insan Allah seni basimizdan, yanimizdan > eksik etmesin Iyi ki varsin! Allah herkese koç gibi > dostlar nasip etsin insallah Bitanem benim, canim > canim > BOGA > Ayy benim güzeller güzelim Bu bogalar var ya dünya > tatlisi, yer gök harikasi, seker mi seker > insanlardir Bal bunlar bal Bunun sohbetine doyum > olmaz Iyi sevgili, iyi arkadas, iyi,iyi,iyi, > say say bitmez bunlar Hatta bak yazmayayim dedim, > ama dayanamayacagim ve sizinle de paylasacagim bu > gerçegi Biliyor musunuz ki sizler; "bir koç bir > dünyaya bedeldir" Onlar sanli burç aleminin, yere > göge sigmaz, harikulade burç gurubudur > IKIZLER > Halt etmis sana iki yüzlü diyenler Onlar seni > çekemiyorlar Rahatligin, her ortama uyum > saglayisin, pratik zekan Taaa biii ki kiskanirlar > seni sekerim Kim senin gibi kadar özgüven sahibi > olmayi istemez ki Sen hiçbir zaman unutma ikizler, > seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir Sen hiç > takma o güzel kafani onlara Sen burçlarin en > sevimlisisin Adin ikizler ama, sen bitanesin > YENGEÇ > Allah seni yaratti, melekleri niye yaratti Ya > kardesim nedir bu zerafet, karizma Sen miknatis > misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bu kadar > ilgi çekmeyi nasil basarir Hem de hiçbir çaba bile > sarf etmeden Yoksa sen mükemmelligin es anlami > misin? Kim istemez annesi yengeç burcu olsun, esi > bir yengeç burcu olsun Sen var ya olmazsa olmazsin > Burçlarin bas tacisin > ASLAN > Heyt bee gözümüzün senligi, gönlümüzün nuru > Afet-i devran, mükemmel-i cihan Aslan mi bu aslan > Senin kadar aynalarla barisik olan var mi su > dünyada Sen ki güzelligin simgesi, yer yüzünün > günesi Senin bütün fallarinda nazar çikacaktir > Mümkündür Baska mümkünati da yoktur Allah seni kem > gözlerden korusun insallah, emi? > BASAK > Merhametlim benim Karincayi bile incitemeyen, > hassas , sevgi dolu, güzel basagim benim > Efendiligin simgesi, kibar insan Seni varya > anlatacak kelime bulamiyorum Nesin sen? Yoksa > kanatsiz bir melek mi? Herkesin iyiligini düsünen, > verici , vefakar basak Senin adin basak degil, > barisin , temizligin simgesi beyaz güvercin > olmaliydi Neyse canim üzülme Biz biliyoruz ya > yeter Üzülme tamam mi? Beyaz güvercinim benim > TERAZI > Hay sana dengesiz diyen o dengesizler Ben onlara ne > diyeyim bilmiyorum ki! Yahu sen olmasan varya, su > insanoglu soyunda bir eksiklik bir yitim olurdu Sen > dengesin insanlik için Alem buysa kral sensin Sen > susarsan bir neden, konusursan ayri bir neden > vardir Marifetli, kabiliyetli, en artili burç > sensin Senin üstüne burç taniyan, megalomandir > Söylesene senin üstüne burç mu vardir? Ben ki sahsi > fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem > AKREP > Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana > Güzel gözlerin, gururun, albeninin temel tasi akrep > Senin kadar hayatina hakim, senin kadar yaptigi isin > arkasinda durabilen kaç kisi kaldi artik Allah > senin soyunu eksik etmesin Sen ki, bir bakisiyla > buzlari eritebilen, insana senin için Ferhat olup > daglari delmeyi istettirebilen insan Kim demisse > sana fesat diye, onlarin hepsi Neyse, > yine açtiracaklar agzimi Senin güzel gözlerin bile > yeter o kiskançlara Sen görmezden, duymazdan gel o > fesatlari > YAY > Kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu > Sanatkar, vefakar, dogru dürüst insan dedikleri sen > olsan gerek İçinde bir tek yay olmayan bir arkadas > grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben > Senin heyecan budalasi oldugunu sanan bir grup > kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini > çekemeyenlerdir Burçlar aleminin kozmik mucizesisin > sen Senin havan bile yeter güzelim Çatlasin > çekemeyenlerin > OGLAK > Sana inatçi diyorlar diye üzülme Onlar senin > istikrarina giptayla bakip, senin yarin bile > edemeyen kisiler Dürüstlük senin burç genlerinde > var Bütün alimler, bilginler genelde oglaktir > Oglak burcu olmak bile, tek basina bir sereftir > Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizler için, > oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile > ayri bir sereftir Sen kivrak zekanla, zaten her > zaman bir sifir öndesin > KOVA > Hep çevresindekileri düsünen, insancil duygulari > fazla gelismis, sevgi dolu kovalar Allah sizin > iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik, bu ne > genis bir yürek öyle Sana sabit fikirli diyenler, > senin her fikrinin bir cevher oldugundan habersiz > mi? Esitlik senin için ne kadar önemli Ah keske > herkes senin çeyregin kadar bile olabilse Sen çok > yasa emi? > BALIK > Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu > yaradilisin özü duygusalligini alaya alacak kadar > saçmalayabiliyorlar bazen Sen paranoyak degilsin > canim, ince fikirlisin Ama nerdeee, bu ayrimi > yapacak kafa bazilarinda Ben senin o yanagina düsen > göz yasini seviyorum, o hüzün dolu bakisini > seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yüregini > seviyorum Sana sikici diyenler bogum bogum sikila > insallah Sen ferah tut kendini Rahat ol, bosver, > takma o çan çan çeneleri kafana |
|