Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başwuru, donalds, formu

Mc Donalds Başwuru Formu

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mc Donalds Başwuru Formu

Aşağıdaki form gerçekten 17 yaşında ki bir erkeğin McDonalds'ın Florida merkezine yaptığı başvuru formudur

ve söz konusu kişi işe alınmıştır çünkü yönetim komik ve dürüstçe bulmuştur!

İSİM: Greg Bulmash

SEX (ingilizce sex hem cinsiyet hem seks anlamına gelir): henüz yok Hala doğru insanı bekliyorum

İSTENEN POZİSYON: Firma yöneticisi yada yönetici yardımcısı Fakat ciddi olarak ne iş olursa yaparım Eğer seçici olabilecek durumda olsam bu işe başvurmazdım zaten

İSTENEN MAAŞ: Yıllık $185,000 artı hisse senedi ve yüklü bir sigorta paketi Eğer bu mümkün değilse siz bir teklif yapın bir çaresine bakarız

EĞİTİM: Evet

SON İŞİ: Orta seviyeli müdürlerin saldırılarına hedef olmak

MAAŞI: Değerimden daha az

EN ÖNEMLİ BAŞARISI: İnanılmaz derecedeki çalıntı kalem ve post-it kolleksiyonum

AYRILAM NEDENİ: Lanet bir işti

ÇALIŞMAYA UYGUN ZAMANLAR: Herhangi bir zaman

TERCİH EDİLEN SAATLER: 130 - 330, Pazartesi, Salı, ve Perşembe

HERHANGİ BİR ÖZEL YETENEĞİNİZ VAR MI? Evet, ama daha çok samimi ortamlarda kullanılmaya uygunlar

ESKİ İŞVERENENİZ İLE GÖRÜŞEBİLİR MİYİZ? Eğer bir tane olsaydı burda olur muydum?

20 KG�YE KADAR AĞIRLIKLARI KALDIRMAKTA SORUN YARATABİLECEK FİZİKSEL BİR HASTALIĞINIZ VAR MI?: Ne gibi?

ARABANIZ VAR MI?Sanırım daha uygun bir soru şöyle olurdu "Çalışan bir arabanız var mı?"

HERHANGİ BİR ÖDÜL YADA BAŞARINIZ VAR MI?: Şu anda milli piyangonun büyük ödülünü kazanmış olabilirim

SİGARA İÇİYOR MUSUNUZ?: İş sırasında hayır, iş arasında evet

BEŞ YIL İÇİNDE NE YAPMAK İSTİYORSUNUZ?: Dünyanın en harika erkeği olduğumu düşünen aptal, seksi ama çok zengin bir supermodel ile Bahamalarda yaşıyor olacağım

Aslına bakarsanız bunu şu anda yapmak isterdim

YUKARIDA VERDİĞİNİZ BİLGİLERİN GERÇEK VE TAM OLDUĞUNU KABUL EDİYOR MUSUNUZ?: Evet Kesinlikle

SIGN HERE (ingilizce sign hem imza hemde burç anlamına gelmektedir): Koç

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com