Aynalarda Gerçekten Bizden Farklı Kişiler Var |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aynalarda Gerçekten Bizden Farklı Kişiler VarArkadaşLar Akşam 21:08 Herhalde tam hatırlıyorsam ole Ama O SaaTe Öyle bişe Oldıkı kendimden Geçtim Olayı size Şöyle anlatım; Televizyon İzliyorum Rahmetli Kemal Sunanın bir Filmi Reklam girdi Elektrikler Gitti mumu almak için yatak odasında vitrini açtım ve Mumu yaktım ve aynada kendimi gördüm bir bakım dedim kendime sadece 30 Sn baktım kendime Ve Karşıma Sankı Yüzüm Yanmış bir Halde bi görüntü çıktı ağladım yaşım : 18 Olduğu halde bile ağladım Aynada Bizden Farklı Bir Dünya Var bunu herkez biLiyor Ama Kavramak istemiyor ALLAH Hepimizin Yardımcısı Olsun ALINTIDIRRRR |
07-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aynalarda Gerçekten Bizden Farklı Kişiler VarNe farklı dünyası ya saçmalamayın lütfen Sadece bir yansıtıcı Ozaman yansıtıcı ve kendimizi görebildiğimiz bütün nesnelerde başka bir hayat var Lütfen bunlara inanmayın |
07-13-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aynalarda Gerçekten Bizden Farklı Kişiler Varbende internetin yalancısıyımmm orda öle yazıyordu tabi isteyen inanmayabilir o size kalmış bi durumm |
07-13-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aynalarda Gerçekten Bizden Farklı Kişiler VarBiliyorum, zaten size demedim bunları böyle yayınlayanlara söyledim Saçma sapan işleri insanları korkutmak için binbir türlü işlerle insanın önüne getirenlere sadece acıyorum ! |
07-13-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aynalarda Gerçekten Bizden Farklı Kişiler Varworld_power Nickli Üyeden Alıntı Biliyorum, zaten size demedim bunları böyle yayınlayanlara söyledim Saçma sapan işleri insanları korkutmak için binbir türlü işlerle insanın önüne getirenlere sadece acıyorum ! aslında doğru söylüyosun |
07-13-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aynalarda Gerçekten Bizden Farklı Kişiler Varİnsanlar bunları okuyor okuyor sonra korkudan deliriyor yada çocuklar korkuyor yanlız başına duramıyor vsvs çok zararlı bir durum ama kimse bunun farkında değil malesef |
07-13-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aynalarda Gerçekten Bizden Farklı Kişiler Varama mantıklı düşünBurası garip olaylar bölümü buradaki paylaşımları okumak için cesaretli olmak gerek yada belli bi yaşın altındakilerin buraya girmemesi lazımm diğer dediklerine tamamen katılıyorumm |
07-13-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aynalarda Gerçekten Bizden Farklı Kişiler VarYoo, ben sadece burası için düşünmüyorum Böyle anlatılıyor dilden dile, çocukları korkutmak için anlatılıyor ki buralara da çocuklar girebiliyor Konuda da dediğin gibi ben 18 yasşında bile korktum diyor demekki büyüklerde korkuyor Korkmasa bile içinde bir duygu oluyor acaba ? diye |
|