Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gür, için, ipek, parlak, saclar

İpek Gibi Gür,Parlak Saçlar İçin

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İpek Gibi Gür,Parlak Saçlar İçin

Gayet basit çok bilinen bi formül arkadaşlar ama bunu yapınca saçlarım mükemmel oluyor hatta soranlar da oldu nası böyle ipek gibi oluyor diye
Şimdii önce bir bardak sütü cezvemize koyuyoruz sonra üstüne bir kaşık bal ısıtarak karıştırıyoruz bal tamamen eriyene kadar bir de ben bunun içine bir tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyorum ama asıl tarif süt ile bal benim saçma sapan saçlarım ipek gibi parlak düzgün dalgalara sahip bir saç oluyor neyse bu formülü kafamıza döküyoruz masaj yaparak her yerine yediriyoruz sonra streçleyip(bone,poşet vs elinize ne gelirse) havluya sarıyoruz 45 dk bekleyipyıkıyoruz şampuan falan da yapıyoruz evet çünkü içinde süt ve zeytinyağı koyduk neyse umarım sizde de işe yarar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com