|
|
Konu Araçları |
aradağı, erkeklerde, kadınların, kriterleri, yaş |
Kadınların Erkeklerde Aradağı Yaş Kriterleri |
07-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınların Erkeklerde Aradağı Yaş Kriterleri20 LIK KRITERLER * Yakisikli * Sempatik * Maddi durumu yerinde * Beni ilgiyle dinleyecek * Espri anlayisi gelismis * Gucu kuvveti yerinde * Iyi giyinmekten hoslanan * Her konuda zevk sahibi * Surpriz yapmayi seven * Romantik ve hayal gucu zengin 30'unda ne ister? * Iyi gorunumlu ve tercihen kafasinda saci olan * Arabadan inerken kapiyi acan, yemege gittigimizde sandalyemi tutan * Pahali bir restorana goturecek kadar parasi olan * Konusmaktan cok dinleyen * Fikra anlattigimda katila katila gulen * Alisveriste paketlerimin hepsini zahmetsizce tasiyacak kadar gucu kuvveti yerinde * En az 1 kravata sahip * Yaptigim yemekleri begenen * Dogum gunu ve yildonumlerini unutmayan * Haftada en az bir kez romantik olabilen 40'tan sonrasi * Cok da cirkin degil (Tamam kel olabilir!) * Ben binmeden arabayi hareket ettirmeyen * Firsat oldukca aksam yemegine goturen * Beni dinlerken basini sallayan * Anlattigim fikralarin can alici yerlerini hatirlayan * Evdeki esyalarin yerini degistirmeme yardim edecek kadar gucu kuvveti yerinde * Gobegini kamufle edecek sekilde kiyafet secen * Klozetin kapagini indirmeyi unutmayan * Cogu hafta sonu tras olan 50'liklerin hayali * Burun ve kulaginin icindeki killar fazla uzun olmayan * Topluluk icinde gaz cikarmayan * Para isteme aliskanligi edinmemis * Ben birsey anlatirken uyuyakalmayan * Haftasonlari poposunu koltuktan kaldiracak kadar gucu kuvveti yerinde * Ayagindaki 2 corap ayni renk olan ve temiz giyinen * TV karsisinda aksam yemeginden hoslanan * Adimi unutmayan 60 yas ve gercekler * Haftada bir olmasa da aklina estikce sakal trasi olan * Kucuk cocuklari urkutmeyen * Banyonun nerede oldugunu hatirlayan * Bakimi fazla masrafli olmayan * Mumkun oldugu kadar gurultusuz horlayan * Neye guldugunu birden unutmayan * Yardim almadan ayaga kalkabilecek kadar gucu kuvveti yerinde olan * Lapa yiyeceklerden hoslanan * Takma dislerini nereye koydugunu unutmayan |
|