|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cümleler, gereken, kadınlara, söylenmemesi, sözler |
![]() |
Kadınlara Söylenmemesi Gereken Cümleler Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Söylenmemesi Gereken Cümleler SözlerKadınlara söylenmemesi gereken cümleler sözler Çileden çıkaran cümleler İşte ikili ilişkilerde erkeğin veya kadının karşı tarafa söyleyip çıldırttığı birbirinden ilginç cümleler ![]() ![]() ![]() ERKEK: "Bütün kadınlar aynı ![]() "Akşama kadar evdesin ne iş yaptın da yoruldun?" ERKEK: "Rahat rahat evde oturup evinin işini yapsana ![]() ERKEK: "Üç kuruş kazanıyorsun diye tepemize çıktın ![]() ERKEK: "Bu evde benim dediğim olur ![]() ERKEK: "Bayram tatilinde bizimkilere gidiyoruz ![]() ERKEK: "Ben erkeğim, istediğimi yapmak zorundasın ![]() ERKEK: "Daha iyi anlarsınız diye çayı sizden istedik ![]() ERKEK: "Elinin hamuruyla erkek işine karışma ![]() ERKEK: "Sen kadınsın, otur oturduğun yerde ![]() ERKEK: "Kim soktu bunları senin kafana ![]() ERKEK: "Kadınlar dırdır yapar, kafa ütüler ![]() ERKEK: "Kadınlardan yönetici olmaz ![]() ERKEK: "Kadınlardan şoför olmaz ![]() ERKEK: "Kadınlar teknoloji cahilidir ![]() ERKEK: "Kadınlar futboldan anlamaz ![]() ERKEK: "Çalışmak senin neyine!" ERKEK: "Kilo almışsın ![]() ERKEK: "Hiçbir yemek anneminkinden güzel olamaz ![]() ERKEK: "Sen ne anlarsın ki" ERKEK: "İlişkimize ara verelim" ERKEK: "İlişkimizi gözden geçirelim" ERKEK: "Hanım annem geliyor ![]() ![]() ERKEK: "Hallederiz" ERKEK: "Bakarız" ERKEK: "Sen beceremezsin, ver, ben yapayım" ERKEK: "Ben demiştim" KADIN: "Ailem seninle tanışmak istiyor" KADIN: "Eski sevgilim böyle yapmazdı" |
![]() |
![]() |
|