Kaslanmanın Sırrı 16 Yumurtada |
07-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaslanmanın Sırrı 16 YumurtadaYeni filmi için 11 kilo kas yapan Twilight serisinin yıldızlarından Kellan Lutz formunun sırrını açıkladı Gişe rekorları kıran vetüm dünya tarafından izlenen Twilight filminde vampiri canlandıran Kellan Lutz, formunu günde 16 yumurta yiyerek egzersiz yapmaya borçlu olduğunu söyledi Men's Fitness dergisine Immortals (Ölümsüzler) isimli filmi için nasıl kaslı birvücut ortaya çıkardığını anlatan 26 yaşındaki yakışıklı oyuncu, yumurtanın yanısıra başka proteinler de alarak 99 kiloya kadar çıktığını ve çok sıkı fitness antrenmanları yaptığını söyledi İç mekanların yanısıra dışarda çalışmayı sevdiğini, hatta kayaları fırlatarak kollarını çalıştırdığını belirten Lutz, "Aslındaspor salonlarına gitmeyi sevmiyorum Vücudumu aptallaştırıyormuşum gibi geliyor Onun yerine sahilde koşmayı seviyorum Sahildeki egzersiz aletleriyle şınav çekiyorum" diye konuştu Immortals'da filmde Yunan tanrısı Poseidon'u canlandıran genç oyuncu, filmde formunu korumak için her gün egzersiz yaptığını, film setinde arkadaşlarıyla en çok şınav çekme yarışı yaptıklarını söyledi alıntı |
|