Evlilik Üzerine |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Evlilik ÜzerineEVLİLİK ÜZERİNE 1Evli erkeklerin psikolojisi arkadaslarla lokantaya gitmeye benzer İstedigin yemegi siparis edersin sonra yanindakinin istedigi yemegi görüp "Keske onu isteseydim" dersin 2Bir davette bir hanim arkadasina sorar:"Alyansini yanlis parmagina takmiyormusun? "Diger hanim cevap verir:"Evet yanlis adamla evliyimde ondan" 3Bir adam evlenene kadar eksik sayilir evlenince tam bitmis olur 4Bir genc babasina sorar"Baba evlenmek kaca malolur? Baba cevap verir"Bilmiyorum oglum,ben hala oduyorum" 5Adam anlatiyormus:"Evlenene kadar mutlulugunun ne oldugunu bilmezdi, sonra da gec oldu" 6Yeni evlenmis bir adam mutlu ise nedenini hemen anlariz On yillik bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz¦ 7Evliligin ilk yilinda adam konusur kadin dinler, İkinci yilinda kadin konusur adam dinler, ucuncu yilinda her ikiside konusur,komsular dinler 8Bir kavgadan sonra kadin kocasina bagirir: "Seninle evlendigimde tam bir aptalmisim"adam cevap verir:"Evet cok asiktim farkedemedim" 9Bir adam gazeteye ilan vermis:"Es ariyorum"Ertesi gun yuzlerce mektup almis Hepsi ayni seyi söyluyormus"Benimkini alabilirsin" 10bir adam karisina arabasinin kapisini tutuyorsa emin olabilirsiniz: "Ya arabasi yenidir,ya da karisi! Yorumsuz |
|