Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayesi

Bir Ask Hikayesi

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi gözyaşına sürgün olmuş bir aşkın hikayesiydi

Ben orta sona gidiyorken bir sevenim vardıBenimle çıkmak için çok hevesliydiOkulların kapanmasına iki hafta kalmıştı onun arkadaşları ve benimkiler çok ısrar ettiler ve sonunda onunla çıktımAma onu sevmiyordum,onunla çıkarken başka bir çocuğun bakışları sarmıştı beniÇıktığımdan gizli gizli onunla bakışıyordumBirgün okulla birlikte denize gittikVe oda gelmiştiAma ben hep çıktığımla beraberdim tabi çocuk bizim çıktığımızı bilmiyormuş ve o yüzden çıktığımla arkadaş olmuş,sonra çıktığımızı öğrenmiş ve okullar kapanana dek bana hiç açılamamıştıYaz tatilinde çıktığımdan ayrıldımSonra liseye başladım, iki buçuk sene hiç kimseyle çıkmadımLise birin sonuna gelmiştim ve okulların kapanmasına yine iki hafta vardıKız arkaşım bize oturmaya gelmişti,balkonda etrafa bakınırken gözüm karşı balkona takıldı birden; sanki birileri bana o balkona bak diye seslendiTam karşımda duruyordu evi bizimki gibi 5 kattı ve bana bakıyorduBu o çocuktu sevgilimden gizli gizli bakıştığım,benim için geziye gelen o çocukArkadaşıma tek dediğim şuydu bu o ben onu tanıyorum dedim ve ona baktımHiç korkmadım beni yanlış anlamasındanBir hafta boyunca neredeyse balkonda yatıp balkonda kalktım ve bir hafta böyle bakıştık,aşık olmuştum Ahmet'eSonra mahalle arkadaşımdan ona haber yolladımBişekilde buluştukİlk buluşmamız bizi bir araya getiren orta okuldaydıBana ilk gülüşünde daha çok aşık olmuştum onaSonra çıkmaya başladık,evler yakın olduğu için hergün görüşüyordukGünler böyle neşeli geçiyordu,çok mutluydum hergün daha çok seviyordum onu,o da beni seviyorduGün geçtikçe artan hayallerimizle aşkımızda büyüyorduOna çok güvendim,inandım ve çok pis bağlandım onaOkullar açıldı beraber gelip gittik okula çok güzeldi herşey mükemmeldi,ben sorun yapmıştım niye hiç kavga etmiyoruz diyeAraya 15 tatil girdi ve onların okuldan bi kzın bunu sevdiğini öğrendimKız çok kötüymüş hep sevgilileri ayırıyomuşAhmet ve en yakın arkadaşı Cem tuzak hazırlamışlar adı Ayşe Esra olan bu kıza,Ahmet onunla iki gün çıkçakmış sonra onu bırakçakmışTabiki bunu yanlış anladım ondan gerçekten hoşlandığını sandım,ayrılmaya kalktım sanki yapabilecekmişim gibiÇok yalvardı yalandı dedi yemin etti o kızı sevmediğine ben onun gibi bi orosla nasıl çıkarım dediSon çare olarak Cemle konuşturdu beni sonra inandım ona zaten ayrılamazdım çok seviyordum gerçekten hoşlansaydı bile yapamazdım,kopamazdım ondan10 ay böle çok güzel bi aşk yaşadım ama o kız hep gölge oldu Ahmet'ten hoşlandı gerçi buna ben hiç inanmadım benim gördüğüm gözle kimse onu göremezdi aşk değildi bu bi bağımlılıktan öte bişeydi,vazgeçilmezdi,dönüşü yoktu10 ayın sonunda o kız bunun aklını çeldi ve benden ayrılmak istediÖlceğimi sandım dünyanın sonu geldi dedim keşke öyle olsaydı ölseydimTekrar bi şans vermesini istedim olmaz dedi beni terslediOkuluna gittim Cemle konuştum en yakın arkadaşlarıyla konuştum o kızla ilgili arasında geçen bi çok şey öğrendim zor ayakta duruyordum yollarda ağlıyordum arkadaşlarının kolundaEn son Cemle küstüğünü öğrendimAkşam üstü beni aradı ve bana geri döndüMutluydum ama mutluluğun tadını alamadım kalbim kırılmıştıÇoğu kez pişmanlığını dile getirdi ama ben unutamıyordum ya bi daha yaparsa diye düşünmekten yanına yaklaşamıyordum onun3 ay daha böle geçti,yine evlilik hayalleri kurduk13 aydaydık ben hiçbirşeyi unutamadığım için tekrar ayrılmak istedi beni bi daha hiç bırakmıcağını hep yanımda olacağını sölemişkenYalancıydı, çok yalancıydıYine son gücümle itiraz ettimBırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam dedimGeriye dönüp baktığımda keşke dön diyebilseydim dememek için, yoksa birkez daha gideceğini ben çoktan biliyordumAyrıldıkBir yüreği yıktı ve gittiAğladım zırladım sonra sustumCem avuttu beniSonra neden olmasın dedim niye Cemle olmasınAğlarken o yanımdaydı ve yanımda olarak gözyaşımı o sildiEskiden en yakın arkadaşı Cemle çıkmaya başladım ve hala onunla çıkıyorum,onu seviyorumCemle çıktığımın 2haftası Ahmet'in Ayşe Esrayla çıktığını öğrendimArkasından oros dediği kıza gittiGitti de ne oldu??Kaybeden ben olmayacağım, kaybeden Cemde olmayacak we biliyorum o kızında kaybedecek hiçbirşeyi yokkNe hissettim bilememAma çok beddua ettiğimi hatırlıyorumEğer birgün başına birşey gelirse bilin ki; benim ahımdandır

Onsuz kalmak nasıl birşeymiş??BilemezdimZaten aklıma bile gelmemişti

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın çünkü biyerlerde sadece sizin gülüşünüz için yaşayan birileri vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com