Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olmamıştın

Hiç Olmamıştın Ki

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hiç Olmamıştın Ki

Elimdeki cam kesikleri kabuk bağladı bu gün Gidişin kadar derin değillerdi çünkü Ellerim, ellerime bakıyorum da ne de çabuk iyileşiyorlar Oysa giderken içimde bıraktığın boşluk hala canımı yakıyor Ve hala kanadığını hissedebiliyorum yüreğimin

Niye hep savaşmayı seçtin ki benimle? Tam da yüreğimdeki isyanları bastırmışken, kendimle savaşmamaya söz vermişken, yaralarımı sarmışken ve ben seni böyle delicesine sevmişken niye

Beni sevmeyi deneseydin oysa yaralarıma tuz basmak zorunda kalmazdım Ne garip değil mi Gidişinin bıraktığı acıyı bastırsın diye başka acılar seçiyorum artık Cam kırıklarının üzerinde yürüyorum mesela, ellerimi ateşin üzerinde dolaştırabiliyorum, yumruğumu sıkıp olağan gücümle duvara indirebiliyorum örneğin

İndiriyorum da Yine de bastıramıyorum yokluğunun bıraktığı acıyı

Sahi niye gitmiştin Niye yoktun Hangi masal kandırdı Hangi yıldız sakladı ki seni benden?

Sahi Gitmiştin değil mi?

Kendimi kandırıyorum sadece

Yoktun

Hiç olmamıştın ki

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com