Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamsızlığımda, çıkarıyorum, oluşun, tadını, yok

Kendi Anlamsızlığımda Yok Oluşun Tadını Çıkarıyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendi Anlamsızlığımda Yok Oluşun Tadını Çıkarıyorum

Hayalleri mi de alıp götürdün giderken, keşke onları alabilseydim senden

Ben, bu devrin aşığı olamadım, ayak oyunlarına, ayak uyduramadım, ne çok açık kapı bırakmışım meğer, içimde çalınmadık elmas, yakut, inci ve mercan bırakmamışlar

Kalbim bomboş derler ya, işte öyle Ama bildiğin gibi değil, içimde değer kalmadı Öyle boş Bomboş

Şimdi öğreniyorum, hayatın acı gerçeklerini Dostun bile gerçekte dost olmadığını, kardeşin bile kardeş

Bir anda ters esince rüzgâr, değişiveriyormuş beklentiler

(Herşey değişiyorda ben hala üç nokta koymaktayım yazdıklarıma, bu değişmiyor)

Anlam yüklemekteymişim herşeye, bir ahşabı boyamak gibi birşey, kuru, yalın renksiz bir çerçeveymişsinde, her renge boyamışım Kendi boyadığım çerçeveden görmüşüm seni Aşık olmuşum

Sende bundan mı korkuyordun?

Seni her şeyden çok sevdim derken, acaba ben bunuda mı uyduruyordum?

Hadi gözlerim yanlış anladı, kulaklarım yanlış duydu, kalbim yanlış hissetti! Peki ya okuduklarım? Olabilir, okuduğumuda anlamamış olabilirim Haklısın

Şimdi bu bile bende bir aşama, dün arabanın içerisinde geçirdiğim travma ile içimde bulunan tıkalı damarlar açıldı belki Yazıyorum Yaz/ı/yor/um, yorumlamayasın Bu kendimle yüzleşme Sen içinde yoksun, hiç olmadın Bay X, çerçevesini boyadığım, elmaslarımı, yakutlarımı, incilerimi, mercanlarımı çalan hırsız

Aşk sana dokunmaktı bir zamanlar

Aşk ağlamaktı sebepsiz

Aynı noktaya bakmaktı

Gözgöze gelince gülmekti

Her sabah telefona bakmaktı,

Anlam katmaktı, doğan güneşe

Şimdi herşey yapayalnız

Kelebekler konacak çiçek arıyor bahçemde

Biliyor musun?

Gözüme bakıp içinde ayıp arayanlar

Bir şey bulamadılar!

Açtım gözlerimi kocaman, daha iyi görsünler diye, kendilerine inanamadılar!

Çok uzun zaman oldu sevdiğim şarkıları dinlemez oldum, şarkılardan bile kaçar olmuşum Ne çok yutmuş, ne çok tutmuşum, ne çok kırılmış, ne kadar çok kaybolmuşum

Artık anlamsızlıklara anlam yükleme çabasında değilim

Kendi anlamsızlığımda yok oluşun tadını çıkarıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com