Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
masalı, yokmuşlar

Hiç Yokmuşlar Masalı

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hiç Yokmuşlar Masalı

Bir varmış bir yokmuş diye başladı bu güzel masal Sonra birden hayal kırıklıklarının sessiz sedasız kapıyı çalmaya başladığı zamanlar geldi; sonbaharda düşen yaprakların ardından

Kaç zaman daha dayanır bu yürek! Yara almadan

Yazık oldu bu masalın sonuna Varmışlar, döndü; hiç yokmuşlar masalına

Hiç aklımdan geçmezdi; hırpalanmış bir yürek

Sonbahar mevsiminde güz yapraklarıyla birlikte ayrılırken yuvamdan, bulutlar bile ağlıyordu terk edeceğim limanda

O vakit esti bir hırçın rüzgar; aldı yüreğimi kattı oluk oluk akan yağmur sularına götürdü bilinmeyene

Bütün korkunçluklardan kaçmaya, kendine huzur dolu bir dünya kurmaya çalışan biri oldum Aksine korkunç bir hayat yaşadım bu masalda

Suçu ne kendimde buluyorum Nede başka yüreklerde Yaşanılması gerekiyormuş öğrendim; ama yokmuşlarla öğrendim

Yazan : Melodi AKÇAY

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com