Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evrak

Evrak

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evrak

Evrak - Fahri Ayhan

-Bey efendi! burayı imzalarmısınız? Lütfen

Bir sevinç dalgasıdır almış götürüyoryerimde duramıyorumKaba saba adamın okulundan kurtuluyorum artık(okul adımın değil fakat) Bizim buralarda okullar,müdürlerin parsel payları sankiAhmetin okulu,hasanın okuluYıllarca aynı koltuğa yapıştıklarından mı ne?

Neyse işte kurtulmuştum,şimdi ki eski okulumdanKaba saba yönetici hallerini hayatımda eskiltmek istiyordum,bir an önceElimde evraklar,yeni okul prosedürlerini ifa ediyorum Yeniye ait her şey insanı çeker;yeni okul,yeni yüzler demekHayata farklı bakan yeni penere olabilirdiZihnimde binbir senaryoyla beslenen heyecan varLakin bir saati bulan evrak meşgalesi,yeni haber aldığım tayin neşemi bozacağa benziyorAltı üstü iki imza canımOraya paraf yap,buraya paraf yapMeşgulum sonra gel nakaratları yok mu? Adamı öldürür biraderBir kere sen yerinde niye durmassın ki? Bostan korkuluğu değilsin her haldeLakin okumadan attığın imzalar yok mu? Bostan korkuluğunu andırıyor da her neyseAltı üstü bir imzaya caka satılır mı? Yahu Hem bu senin görevin değil mi sankiBabasının hayrına yapıyor sankiTövbe tövbe çekip ayrılıyorum,devletin dairesinden

Ne yapalım yarına kalsın diyorum

Çıkarken,kısa zaman içinde ruh dünyamın gelgitli serüvenini düşünüyorumsevinç,heyecan ve sinirlilik halleri

Bir dostumla karşılaşıyorumMilli eğitimde tanıdığı olduğunu söyleyip, ısrarlarıma ramen arıyor memur efendiyiMemur bey,haşyet ve saygı içinde yarın bütün işleri haldeceğini söylüyorKızgınlığım bir kat daha artıyor!

Rica ve minnetle, kendi görevini yapıyorlar

Monotonluk içindeki dünyalarının hıncını,vatandaştan alıyorlar sanki

Benin bir dostum var diye her keste dost çıkmaz ki canımYok diye işleri görülmeyecek mi yani

Esasında hepimiz hastalığmızın farkındayız ; benim oğlum bina okur döner döner yine okurÇözüm önerilerini tekrarlayıp duruyoruzAcı tarafı tekrarladığımız şeyler yapmadığımız şeylerden oluşuyorBe bradaer adama sormazlar mı? Bu memlekette kime güveneceğiz diyeGüvenin olmadığı yerde huzur olur mu?Bir nakarattır tutturulmuş gidiyor

Klişe bir söz;`burası Türkiye`

İçinde ümitsizlik ve çözümsüzlük barındırdığı için,oldum olası hazzetmedim bu laftanNe olmuş yani TürkiyeyseHiç düzelmeyecek mi diyorsunuz,yaniSahi bir ümitten mahrumsak ne kalır ki? Geriye

Dostumun bir telefonuyla evrak kaydım yapıldıKafamda ki bin bir düşünceyle yeni okuluma başladım şimdi

Fahri Ayhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com