Bir Delinin Aşk Mektubu |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Delinin Aşk MektubuBir Delinin Aşk Mektubu - Yasin Başaran Geçmişteki yaptığım o şeyler beynimi öyle kemiriyor ki anlatamam, bedelini hergün her dakika hatta her saniye ödediğimi bilmediğini biliyorum… Biliyorum ki bu beynimi kemiren şeyler beni deliliğe götürüyor Belki de son aklımla bu mektubu yazıyorum… Ne kadar üzgün olduğumu, seni düşünmediğim bir an olmadığını bilememen beni kahrediyor Hatta belki de seni sevdiğimi bile bilmiyorsun Aslında aşkın bana verdiği olgunluk sevmenin tek taraflı olabileceğini de söylese de çoğu zaman bu düşünceden çıkıp bir bakıma sevgi çıkarı peşine düşüp beni sevmeni hayal ediyorum, düşünüyorum Gururum el vermiyor, bırakmıyor beni demir parmaklıklar arasından ki senin karşına çıkıp özür dileyim Bir neviye özgürlük hapsi yaşıyorum Güneş, ay, yıldızlar, ağaçlar, kuşlar kısacası doğayla beraberim ama sen olmadıktan sonra bunların hiçbir anlamı tadı olmuyor, olsada alamıyorum Genel de aşık olduğunu düşünen kişi aşık olduğu kişiye göre kendini kötüler , kendini küçümser, kendini yetersiz bulur yani her şeyi kendinde arar ve hatta sevdiği kişiyi hak etmediğini bile düşünür, oysa gerçekte onun vermek istediği mesaj ben gidiyorum sende peşimden geldir İşte ben kendimi bunlardan dolayı kötülemiyorum gerçekten sana karşı kötü davrandığım daha doğrusu seni yalan yağmuruna tuttuğum için kahrediyor , kötü bir insan olduğum kanısına varıyor ve işte bu yüzden seni hak etmediğimi düşünüyorumBu satırları okuyunca belki de bana acıyacaksın, ama bunlar sadece yazı benim kötülüğüm kelimeler arasında kayboluyor…Hoşçakal meleğim… Yasin Başaran |
|