Pc Gidiodu Elden |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pc Gidiodu Eldenbu olayin üstünden sadece bi kac ay gecti babam bize pc yasagi koymustu benuzerkotnosun(türkcesini bilmiyorum) sifre koydu onu actik herneyse onu actigmizi görünce adam kara kara düsünmeye basladi aha bide baktim bios sifresi yapti )) ben dabi bunuda acacam koydum kafama gittim sordum sorusturdum dedileri pili cikar geri tak ben dabi yaptim aha pc yi actim hersey normal anammmm bide baktim hardsikler yok ortada erkek kardesim basti yaygarayi ablaa naptinn ne halt yedin die olum sus delirtme beni ben yaparim dedim ama msn fln hepsi claisio bi hardsikler yok msn e girdim akilles abiye soruom o o rdan webcamdan göstermeye calisio ne yapcami )))) erkek kardesimde pc acikken pc ye girmis kablolari ordan cikario suraya takio ordan olmayinca baska yere pc tam gitti )) erkek kardesimle bizz afalladik msn den de soramiyoruz pc yi hic acamiyoruz hatta babam eve geldi basladi kizmaya ama dioki bi yandandan sevindim cesaret etmissiniz yapmissiniz ama bidaha yapmayin oldumu sandikki main boardunu yaktin yakmamis sadece ordaki bi kabloyu yakmisiz ve ucuz kurtulduk ama yine olsa yine yaparim |
|