![]() |
Yakma Artık Canımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakma Artık CanımıNasıl sewiyorum seni ![]() ![]() ![]() Her damla gözyaşım yalnızca senin için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba gerçekten bu kadar imkansızmısın benim için?Yoksa alnımdaki yazımısın? Beni seni sewdiğim kadar sewsen diye düşündüğüm her an kalbimdeki acıyı hayatında bi kere olsun hissettinmi acaba?! Sewmekten,sewiyorum demekten korktuğumsun sen ![]() ![]() ![]() ![]() Nolurdu dönebilseydik o günlere?Sewiyorum sözcüğü yine dökülseydi o güzel dudaklarından kalbime ![]() ![]() ![]() Nolurdu yine sana korkmadan sewiyorum diyebilseydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sewgilime,herşeyime,hayalime,umuduma dokunmaya korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunsam da mesafeler war sanki arada ![]() ![]() ![]() Sensizliği düşünmek bile nasıl yakıyo kalbimi bilsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bilsen nası sewdiğimi acaba yine aynımı olurdu diye düşünmeden edemiyorum ![]() werdiğimiz sözler,ettiğimiz yeminlerin kadar eskide kaldı deilmi? o kadar zorki başkasıyla olmanı bilmek ![]() ![]() ![]() ![]() yıllarca nefessiz kalıpta son nefesi werememek gibi ![]() ![]() ![]() Hayalimsin sen ![]() ![]() ![]() ![]() Korkumsun her sözümde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni en iyi anlayanken artık beni her zaman yanlış anlayansın ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar uzaksın bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün acılar çekip,Ah diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() unutabilcekmiyim seni?Yoksa hep kanayan yarammı olucaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi sensizliği öğrenebilsem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nolursun çek git artık hayatımdan ![]() ![]() ![]() Bırak sensizlikten gözyaşlarım kurusun ![]() ![]() ![]() Bırak güneş doğmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|