Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
canımı, yakma

Yakma Artık Canımı

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yakma Artık Canımı

Nasıl sewiyorum senine kadar sewiyorumFarkında mısın?
Her damla gözyaşım yalnızca senin içinÖyle umutlarım hayallerim warki sana dairHer zaman canımı yakan,beni korkutan
Acaba gerçekten bu kadar imkansızmısın benim için?Yoksa alnımdaki yazımısın?
Beni seni sewdiğim kadar sewsen diye düşündüğüm her an kalbimdeki acıyı hayatında bi kere olsun hissettinmi acaba?!
Sewmekten,sewiyorum demekten korktuğumsun senHer an canımı yakarsın diye zindan oluyor bana bu hayat
Nolurdu dönebilseydik o günlere?Sewiyorum sözcüğü yine dökülseydi o güzel dudaklarından kalbime
Nolurdu yine sana korkmadan sewiyorum diyebilseydimBenimmisin deilmisin ben bile bilmiyorum artık!
Sewgilime,herşeyime,hayalime,umuduma dokunmaya korkuyorumNe kadar yakınsan aslında bi o kadarda uzaksın bana
Dokunsam da mesafeler war sanki arada
Sensizliği düşünmek bile nasıl yakıyo kalbimi bilsenSensizliğin korkusuyla yaşamanın werdiği acıyı bir bilsen
Bir bilsen nası sewdiğimi acaba yine aynımı olurdu diye düşünmeden edemiyorum
werdiğimiz sözler,ettiğimiz yeminlerin kadar eskide kaldı deilmi?
o kadar zorki başkasıyla olmanı bilmekher an 'benle yaşadıklarını şimdi onla yaşıyor' diye düşünüp kendi kendimi yemek
yıllarca nefessiz kalıpta son nefesi werememek gibi!
Hayalimsin senDurmadan üzerine düşler inşa edip kendimi awuttuğum!
Korkumsun her sözümdeKırarım diye,kırılırım diye konuşamadığımsın!
Beni en iyi anlayanken artık beni her zaman yanlış anlayansın
Ne kadar uzaksın banaNe kadarNe kadar imkansız senin kalbinde yaşamakNe kadar zor seni bırakmakÇekip gitmek!
Her gün acılar çekip,Ah diyorumBir dönüp gidebilsem arkamı sanaYerine taşları bassam bağrımawursam kendimi yollara
unutabilcekmiyim seni?Yoksa hep kanayan yarammı olucaksınHep uzağımdamı kalıcaksınAh bi gidebilsem
Bi sensizliği öğrenebilsemBu kadar büyük mü olurdu acaba acım?!
Nolursun çek git artık hayatımdan!
Bırak sensizlikten gözyaşlarım kurusun
Bırak güneş doğmasınBırak nefes almayı unutayımBırak yatağım mezarım olsunAma nolur yakma artık canımı!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com