Hani Söz Vermiştik Aşık Olmayacağız Diye |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hani Söz Vermiştik Aşık Olmayacağız DiyeTanıştığımız ilk gün söz vermiştik birbirimize,aşık ol- mayacağız diyeArkadaşlığımız dostluk çerçevesinde ka- lacak ve öyle devam edecekti Aradan geçen zaman içinde ne sen sözünü tutabildin ne de benAşka esir düştük ya da sürüklendik sevginin arka- sındanHiç yaşanmaması gereken bir yasak aşktan kurtul- mak o kadar zorki,insan doğru dürüst düşünemiyor, dü- şündükçe duyguların içine daha çok batıyor Biz de aşık olduk da,karşı taraf buna cevap vermiyor" Bu sözlerin üzerine çok düşündümSana cevap vereme- mem,seni sevdiğimden değil,senin mutluluğunu ve gele- ceğini düşündüğümdendir "Seni seviyorum" diyen birine "ben de seni seviyorum" demek kadar güzel bir an var mıdır?Bu güzel duyguyu ni- ye yaşamak istemeyeyim? Yanlış zamanda tanışmışız arkadaşHayatın acımasız ka- nunlarına bazen başkaldıramıyorsunYaşadıklarımızla ye- tinmek ve zamana güvenmek zorundayız İlkez bir bayramı sensiz geçiriyorumAyrılık duvarı ha- la aramamızda bir sur gibi duruyorEn içten dileklerime sevgimi de katarak bayramını kutlaması için iyilik meleği- ne ricada bulundumBayramla alakası olmayan bir gün geçiriyorumSensizlik bana bayramı bile unutturdu Eskiden bu saatlerde can sıkıntısından gazetedeki bul- macayı çözerdimHani hiç sevmediğin o çengel bulmaca- lardanBu akşam yine o bulmacalardan birini çözmek iste- dimOkuduğun bu satırları,bulmacayı çözmek için elime al- dığım kalemle yazdım Ayrıldığımızdan beri yaptığım herşeyde bir mantıksız- lık görüyorum Mantıklı hareket etmek istiyorum ama bu- nu başarmak için herhalde seni unutmam gerekecek Seni hala unutamadığıma göre bir süre daha bu hayata katlatmak zorundayım Ayrılık,sevgiye zarar vermedikçe, hala bir umut yaratılabilir |
|