|
|
Konu Araçları |
çok, derlemeye, dersiniz, klasiklerden, ünlü |
Çok Ünlü Klasiklerden Bir Derlemeye Ne Dersiniz |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Ünlü Klasiklerden Bir Derlemeye Ne DersinizRomeo ve Juliet oysa bir oyundu hepsi nasıl inandın öldüğüme; seni bırakıp sonsuz karanlığa daldığıma? madem gittin, madem sen beni bıraktın, geliyorum peşinden eğer sonsuz bir karanlıksa bizi bekleyen, aşkımız aydınlatacaktır yolumuzu Anna Karanina ve Kont Alexis Krilic Vronsky sen yokken hayatımda, küçük kalemde mutsuzluğum bile farkına varmadan yaşıyorum ben ah keşke görmeseydi gözlerim gözlerini, kavuşmasaydı ellerimiz ne tuhaf bir kadermiş benim ki sevdiğim başka sevenim başka Carmen ve Escamilla böyle bir kadın gördün mü hayatında böyle güçlü böyle tutkulu ve bir o kadar da güneyli belki küçümsüyorsun beni ama öyle bir yürek taşıyorum ki gögsümde aşkın yanardağı her seferinde dağlıyor bedenimi korkuyorum, hem seni hemde beni yakacak bu aşk M Butterflu ve Pinkerton gidiyorsun öyle mi? bilmez misin sen bu kapıdan çıktığın anda bende ölücem peki git aşkımızın meyvesini ve kalbini sana emanet ediyorum geriye kalansa ruhsuz bir beden onun da yaşayışı buz gibi bir çeliğin küçük darbesinyle son bulacak elveda aşkım |
|