Sakın Yağmuru Getirme |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sakın Yağmuru GetirmeDalgalı bir denizin durgunlaşması gibi oldu umutlarımYani hiç bir ümidim ve ümit edeceğim bir hayatım kalmadıTabii senin gözlerini görene kadarTanrım!!!Nasıl bir duygu bu,ne biçim şeyDaha önce hiç böyle olmamıştımHiç böyle boş düşlerle süslememiştim gecelerimi Sen;uzun boyun,siyah saçların ve rengine bir ad koyamadığım gözlerinle beni kendine aşık ettinEvet;gözlerine bir ad veremedim çünkü hiç kimsenin gözleri seninkiler gibi değilRüzgarlı bir havada, açık penceremin önünde perdemin dans etmesi gibi bir şey sana bakmak Ruhumu teslim ettiğim bir rüzgar gelir hep pencereme,beni tekrar geri al der gibisineİstemiyorum ruhum seniArtık kapatmam gerek perdemi Güz nefesim kadar yakın bugünlerdeKorkuyorum seni kaybetmekten bu şerefsiz şehirdeEllerine dokunmayı ben de en az senin kadar istiyorum ama önümde sanki bir çukur varHani sana dokunduğum anda düşeceğimKolumdan tutacağını biliyorum ama bu yetmiyorYa seni öpsem,dokunsam tenine sonrasını düşünmedenYarınımda, bugünümün dün olacağını düşünmeden yaşasam seniBitirsem hislerimi,yarına bir şey bırakmadan yaşasam Bir örtü örtebilsem keşke soğuk rüzgaraRüzgarın seni alıp götürmesinden korkmam o zamanİstediği kadar çarpsın kapıları ve pencereleri,umrumda bile değilSen adi rüzgar !!! Korkmuyorum şiddetindenŞimdi sen söyle;o zaman ben neyden korkuyorum? Yağmurdan olabilir mi? Üzerime yağdığı an ya yüreğime girerse,ya sevgimi eritirse,ya çamur bulaştırırsa kalbimeŞimdi sen varsın ve sana kapı açmamı bekliyorsunSeni çok beklettim sanırım hadi gel artık kalbime ama sakın yağmur getirme |
|