Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatım, unutulmuyorsun

Unutulmuyorsun Be Hayatım

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Unutulmuyorsun Be Hayatım

Unutulmuyorsun be HAYATIMYaşanmışlar ille de bir gün unutulur ama yaşanılamamışlar çok zor Sensiz yani seni görmeden kaç hafta geçti bilmiyorum ama aklımda hep sen varsın Acaba diyorum boşuna mı hep seni düşünüp hüzün denizinde boğuluyorum? Hadi yine ben vereyim cevabını ; benim için boş değil, ama sen yine önemsiz dersin, tahmin ediyorum Belki aşkı hiç tatmadın da böyle diyorsun, belki de seni gerçekten seven birine bağlanmaktan korkuyorsun Ben seni sevmekten, sen de beni görmezden gelmekten vazgeçmeyeceksin ama çok belli ediyorsun , içinde senin de bir şeyler var; nefret mi beğeni mi orası muamma

Belirsizlikleri hiç sevemedim, sevemeyeceğim de Kesinlikle katıldığım bir söz var; kötü karar kararsızlıktan iyidir Sen benim son kararımsın, ama hayat kısa, ver kararını Bekle dersen bile hayatın kısalığına rağmen beklerim Bitsin bu muamma diyorum ama sonrası geliyor aklıma; beni aydınlatan, hayatıma renk veren yaşama sevincim olan, küçük bir umudu bile her şeye bedel olan senin, olmama şansın artık hayatımda, umudunun bile Ve kararımı hemen değiştiriyorum; bu belirsizliği seviyorum belki ben diye Hayatımda belki de iyi olmayacaksa sonu, sevdiğim tek belirsizliksin sen

Zaman diyorlar, unutursun diyorlar Nasıl unutulur? Soruyorum nasıl unutulur? O karagözleri ve o sevimli güzelliği,masum yüzü her gördüğümde ona öncekinden daha çok tutulurken nasıl olur? Bu bağımlılık gibi görmeden bile işliyorsun içime hayalinle ve adın dilimden gitmiyor Büyük üstad Atilla İlhanın şiiri geliyor aklıma;
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum

Uyutmuyorsun bu gece de beni, diğer gecelerde yaptığın gibi Ben sana yazılarda, şiirlerde anlatıyorum bağımlılığımı gecelerde Sen duyamıyorsun, göremiyorsun, okuyamıyorsun Seni yazıyorum hep, bendeki seni Sen bendeyken güzelsin,masumsun,umut dolusun, sevimlisin Kalbimdeki sevdam da bendeki sen gibi saf ve duru, şefkat dolu Bendeki sevgini diğer kirlenmiş aşklar oyunlarına döndürme sakın Olacaksa nedensiz, sorgusuz ve her şeyiyle olsun Aşk senden gelecekse ben seni her şeyinle kabullenmeye razıyım Yeter ki sen de beni yüreğine al

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com