Bir Tek Seni Unutamam |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Tek Seni UnutamamBir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorum ÜşüyorumNe kadar uzaksan bana o kadar soğuyor havaSen yoksan,sıcaklık hep mevsim normallerinin altında Bu yüzden meteoroloji raporları umurumda bile değilKar mı yağıyor yoksa yağmur mu bana ne?Ben senin hasretinle sırılsıklamım zaten,daha ne kadar ıslanabilirim ki? Burada mısın? değil misin? belli değil Bazen gidişlerin kahramanı oluyorsun,bazen sonsuz kalışlarınDoyumsuz gecelerdesin kimi zaman bazen de yalnız karanlıklardasın Bitmek bilmez bir şarkısın ama, ben mi notaları yanlış basıyorum da,sen bu şarkıyı söyleyemiyorsun? Neden susuyorsun? Aşkın sessizliği ne kadar korkunç olur, bilir misin? Bir tek kelimeye hasret geçen gecelerin hesabını soracağın kimse de yoktur üstelik Kendi kendiyle konuşana deli derler ya, beni çoktan akıl hastanesine kapatmaları gerekirdi Hem de, iflah olmaz hastalar bölümüne Yokluğuna alışmaktan korkuyorum, yokluğunu yürüyorum sokaklarda Yokluğunu içiyorum kadeh kadeh Hiç gelmeme ihtimalin bir idam mahkumuna dönüştürüyor beni Hiçbir şey yapmadan beklerler ya hücrelerinde, ölümün soğuk nefesini hissederek Anlamlı olan bir şey yoktur onlar içinBelki de, bir an önce ölmektir akıllarından geçen, bu bekleme işkencesi bitsin diye Bu yokluk hissi öldürecek beni Gelebilme ihtimalin ise, yüreğimdeki kuşları havalandırıyor, kanat seslerini duy Gelmek iste bana Bir görsem yüzünü, bir dokunsam sana Göreceksin, sevdanın çiçek çiçek açtığını umudun bir yangın gibi alev alev ikimizi birden sardığını Anladım ki, mümkün değil seni sensiz yaşamakBen gönlü genişlerden değilimMadem içimdesin, yüreğimde taşıyorum seni, o zaman yanımda da olmalısın Sensiz yaşanmayacak bu aşk ötesi yok Şimdi yalnız geceleri seviyorumSeni yıldızlarda buluyorumDaha bir dayanılır oluyor sensizlik sancısıMümkünü yok, çıkmayacaksın bir daha aklımdan,bu yüzden gece,el ayak çekilmişken,hiçbir ses yokken sen ve gece Zaman geçer, her şey unutulur, bir örtüyle kaplanır acılar ama BİR TEK SENİ UNUTAMAM Mehmet COŞKUNDENİZ'den |
|