Beni Gitti Biliyorsun Sen |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beni Gitti Biliyorsun SenBeni gitti biliyorsun senYanılıyorsun oysa,sadece bittim benBittim evet, ama gitmedimgidemedimYüzde hesaplarına vurduğunda yarımdan fazlası sen olmuşken,denklem hesaplarına daldığında seni çözülmeyecek denkleremlere hapsetip,sonucunu ben yapmışken,harflerin noktalarını seninle koyarken,heceleri biz birleştirirken,kolay mı sandın sen gitmeleri?Gittim ben;haklısınTüm harfleri ve sayıları sana bırakıp,çıktım kapının eşiğine korkusuzca Yarınlarımı bıraktım sana,yarımlarımı,hatta belki çeyreklerimi bıraktımNe kadar acıdır ki;hayallerimi buruşturup atmanı seyrediyorum senden kilometrelerce uzaktaHalbuki ne zorluklarla yeşertmiştim ben o hayal,o hayat tomurcuklarını;bilemedin,bilemezdin,bilemeyeceks in 18 yaşın en taze ruhuyla,25 yaşın en kilitli dolaplarında,kimseler bilmeden büyütüp tomurcuklanmalarına şahit olmuştumSorgusuzca,sessizce paylaşıp seninle,teslim ettim ellerine beni''Pişman mısın ki?'' diye sorma bana,sadece gülerimBir daha aynı beni bulacağımı bilsem,hiç düşünmeden gene özlerim seni Sadece acılarımı aldım çıkmadan önce sensizliğin yollarınaYaralanmalarımıZedelenmelerimiT üke nmelerimiHayatımızda ki ölümleri aldım,acı,ekşi kokan anılarımıBilerek herşeyin en eskisini,en sevimsiz,en karanlık,en kasvet verenlerini seçtim giderkenSana ne mi bıraktım?En yeşilini bıraktım renklerin,en yeni,en dokunulmamışlarını başlangıçların Beni senden sonsuza kadar alıp,seni canıma katıp gittim ben Seninle geçirdiğim bir tek saniyesine bile acımadığım,acımayacağım ama bir daha asla benzerini bile yaşayamayacağım yıllarımı sırtlayıp gittim ben İçim acıyorNe gece biliyor,ne gündüz''Derdin ne be yürek?'' demeye cesaretim yok,Kulaklarımda titrek bir mumun gölgesi gibi,sessiz sesinden çıkan sevgi sözcükleri Unutulmuyor Unutulamıyor Başı sonuyla karışmış devrik cümleler yazılı bir defter var hayatımdaNe silgi siliyor,ne kalem düzeltebiliyor yaşananlarıNe kapanabiliyor,ne de yeni bir sayfası açılıyorBir güç var karşı koymayı beceremediğim hala seni bana taşıyanUyku girdi mi beynime,bakışın giriyor ya bedenime,işte başlıyor kıyametin alametsiz sarsıntıları Dayanılmıyor Beni gitti biliyorsun senHep mutlu kal sen |
|