Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acımda, sensin, yalnızlığımda, şimdi

Acımda Sensin Şimdi Yalnızlığımda

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstemesekte geçen sıradan günlerde yaşanan muhteşem acılar bile sensizlikle kıyaslandığında basit,aciz,gelip geçici baş ağrılarıGülümsemekgülmeyi unutmamak içinBurda hiçbir şey senin yüzün kadar güldürmüyor,gülüşüme alışkın insanlar şaşırmasın diye profesyonel kahkalarım varBen çizmedim yüzündeki bebeksi çizgileri,başka yüzlerden sıkılıyorsam benim suçum değil

Yalnızlık yada sıkıntı değil yüzümü asan,sensizlikAcımda sensin şimdi yalnızlığımda

Yüzüne uzaktan bakmak binlerce gün uykusuz kalmak gibi,ne kadar uyusamda hep yorgun uyanmak,içinde sensizlik geçen her güne yorgun başlamakBizden bahsettiğim yerlerde sadece ben olmak yalnızlık işte,nereden bakarsan bak yalnızlıkSana sarılıp uyumak,saçlarını okşamak kokunu alamadanDudaklarına uzandığımda yanımda olmaman yalnızlık ve bu yalnızlık bilinen tüm acılardan daha çok can yakan

Öldürmesine rağmen hiç bir delil bırakmadan bir dahaki gece gelmek üzere kaybolan bir katil sensizlikYavaş yavaş öldürüyorsun ama tek bir parmak izi bile yok yaktığın yerlerde,adını ben biliyorum ama dünya için faili meçhul bir ızdırap

Eğer yıldızları saymak için seni bekliyorsam,bütün bulutları koyuna benzetipte;diyemiyorsam,içimde bir yerlerde kahkahalar biriktiriyorsam,nedenini bile bilmeden bölünüyorsa uykularımacımda sensin şimdi yalnızlığımda ve mutluluğum yüzüne dokunabildiğim zamanlarda

Okan Ağ

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Eğer yıldızları saymak için seni bekliyorsam,bütün bulutları koyuna benzetipte;diyemiyorsam,içimde bir yerlerde kahkahalar biriktiriyorsam,nedenini bile bilmeden bölünüyorsa uykularımacımda sensin şimdi yalnızlığımda ve mutluluğum yüzüne dokunabildiğim zamanlarda

pedaliza bunlar ne kadar güzel sözler

yüreğine sağlık yaaa gerçekten ayrıca bu güzel yazının sahibi Okan Ağ ya da teşekkür ederiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com