Acımda Sensin Şimdi Yalnızlığımda |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Acımda Sensin Şimdi Yalnızlığımdaİstemesekte geçen sıradan günlerde yaşanan muhteşem acılar bile sensizlikle kıyaslandığında basit,aciz,gelip geçici baş ağrılarıGülümsemekgülmeyi unutmamak içinBurda hiçbir şey senin yüzün kadar güldürmüyor,gülüşüme alışkın insanlar şaşırmasın diye profesyonel kahkalarım varBen çizmedim yüzündeki bebeksi çizgileri,başka yüzlerden sıkılıyorsam benim suçum değil Yalnızlık yada sıkıntı değil yüzümü asan,sensizlikAcımda sensin şimdi yalnızlığımda Yüzüne uzaktan bakmak binlerce gün uykusuz kalmak gibi,ne kadar uyusamda hep yorgun uyanmak,içinde sensizlik geçen her güne yorgun başlamakBizden bahsettiğim yerlerde sadece ben olmak yalnızlık işte,nereden bakarsan bak yalnızlıkSana sarılıp uyumak,saçlarını okşamak kokunu alamadanDudaklarına uzandığımda yanımda olmaman yalnızlık ve bu yalnızlık bilinen tüm acılardan daha çok can yakan Öldürmesine rağmen hiç bir delil bırakmadan bir dahaki gece gelmek üzere kaybolan bir katil sensizlikYavaş yavaş öldürüyorsun ama tek bir parmak izi bile yok yaktığın yerlerde,adını ben biliyorum ama dünya için faili meçhul bir ızdırap Eğer yıldızları saymak için seni bekliyorsam,bütün bulutları koyuna benzetipte;diyemiyorsam,içimde bir yerlerde kahkahalar biriktiriyorsam,nedenini bile bilmeden bölünüyorsa uykularımacımda sensin şimdi yalnızlığımda ve mutluluğum yüzüne dokunabildiğim zamanlarda Okan Ağ |
Acımda Sensin Şimdi Yalnızlığımda |
07-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Acımda Sensin Şimdi YalnızlığımdaEğer yıldızları saymak için seni bekliyorsam,bütün bulutları koyuna benzetipte;diyemiyorsam,içimde bir yerlerde kahkahalar biriktiriyorsam,nedenini bile bilmeden bölünüyorsa uykularımacımda sensin şimdi yalnızlığımda ve mutluluğum yüzüne dokunabildiğim zamanlarda pedaliza bunlar ne kadar güzel sözler yüreğine sağlık yaaa gerçekten ayrıca bu güzel yazının sahibi Okan Ağ ya da teşekkür ederiz |
|