Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arada, ikisi, olamıyormuş

İkisi Bir Arada Olamıyormuş

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İkisi Bir Arada Olamıyormuş

Saatler geçmez oldu yine Meğerse çabuk geçer bildiğim zaman geçmez olurmuş bir beklenen varsa
Bekliyorum Bıkmadan usanmadan Arada bir ah çekiyorum Sonra yine bekliyorum Ve bu böyle sürüp gidiyor günlerdir
Kimselerle konuşmuyorum uzun zamandır Bana O''''nu bırak artık berbat görünüyorsun diyorlarSen bu aşkı tek başına yaşıyorsun,
O seni sevmiyor diyorlarYıkılıyorum seni savunurken cümlelerimle Gelsen artık Cümlelerime anlam katsan Savunmalarım güçlense
Yine haksızlık ediyorum sana Anlamam gerekmez mi artık yaşadıklarını Çelişkilerini
Hayatının ne kadar karmaşık ve ne kadar yalnızlıkla dolu olduğunu Aşk beni çok bencil yaptı sevgiliAma sende beni anlarsın biliyorumHayatta tutunduğum bir küçük kuşum ,bir de kocaman adamım var Gerisi yalanGerisi boş
O kadar sinmiş ki herşeyin üzerime ellerimdeki sigara kokusu senin kokun,gözlerimdeki bakışlar senin bakışların sankiSaatlerce dalabiliyorum umarsızca uzaklaraSeni yaşatıyorum biliyor musun sen olmasan da yanımdaÇok sevdiğim bir şiir vardı tam aklımda değil sözleriAma bir yerinde "karşımdaki boş sandalyeni şereflendiriyorum her gece, sen olmasan da hayalinle" diyordu Benim yaptığım da bu işteSeni sensiz yaşamaya o kadar alıştım ki şimdi tüm korkularım seninle yaşanacaklar üzerine oldu
Eğer görebilseydin şimdi beni "yine başladın mı abuk sabuk düşüncelerinle kavga etmeye" derdin biliyorumElimde değil bu kavgalarBeynim neden yaratıyor bunları bilmiyorumBir yanım sana gözü kapalı bağlanmak için çırpınırken diğer yanım olmamalı diye mücadele veriyorAh ne zormuşAŞK bu muymuş? Yaşlanıyorum ve hala neler yaşadığımı bilemiyorum
Keşke şu an yanımda olabilseydin diyorum inatla olamayacağını bilerekİhtiyacım olan tek şey kokun Kokunla beraber götürüyorsun her defasında içimdeki huzuru
Bir hayat bir insan üzerine kurulabilir mi bu kadar körü körüne Neden ve nasıl herşeyim olabildinNe yaptın bilmiyorumVe birşey de yapmadın aslındaSen olduğun gibiydin her zamanTüm çelişkiler bende
Yalvarırım gel ve kurtar beni artıkNe olacaksa olsunYa varım de sonuna kadar ya da bitti artık deKurtar beni yaşadığım karmaşadanKendimden saklanır oldum sana açıldıkça
Mutluluk yaramıyor bana sevgilimİki gündür o kadar mutluydum ki şimdi neden kendimi kapana kıstırmak için uğraşıyorum bu kadarVe neden birden bire içim bulanmaya başladı yenidenSeneler önce bir büyüğüm şunu demişti bana "sen hiçbir zaman mutlu olamayacaksın" Ve ben çok gülmüştüm o zamanŞimdi anlıyorum ne demek istediğiniGözlerini ve kulaklarını en önemlisi de beynini kapamadıktan sonra mutlu olunamıyormuş gerçektenYa umursamamayı öğrenmeli hayatı ya da mutluluk peşinde koşmaktan vazgeçmeliymiş insan

İkisi bir arada olamıyormuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com