Babam Buda Benim Hikayem |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Babam Buda Benim HikayemBabam Hikayesi - Babam Yazısı - Baba İle İlgili Sözler Canım BABAM Ben hep evin küçük kızıydım, hep babamın biriciğiDik başlıymışım inatcıymışım, dediklerine göre sevimliymişim, kendimi hep sevdirirmişim Gözyaşlarımın bile döküldüğü yerde renk renk güller açarmış ve ben ellerimle toplar ailemin önüne seremişim kankırmızı yanaklarım varmış, sonra hep gülümseyen bir suratımVe evin sofradan en son kalkan çocuğu, annem üzülmesin diye, hiç bir tabakta bir şey bırakmazmışım, hepsini siler süpürürmüşümBabam; -evimin finosu derdi bana, ama ben hiç kızmazdım babama Ama hep, bir gün ayrılma korkusuyla yaşadım işte, ama hep ayrılıklarla doldu taştı hayatım ben korkularımın üstüne gitmek istedikçe, korkularım yürüdü üstümehep uçmak isterdim ama hep bir kanadım sürünürdü yerlerdeAma umudumu hiç yitirmedim yaşama dair, mutluluğun hayalllerinden bıkmadım asla hep sevilmek istedim sevdiğim kadar, çünki bu hayatta tek karım sevgim, Becerebildiğim kadar Naciye Furan |
Babam Buda Benim Hikayem |
07-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Babam Buda Benim HikayemAllah sabır versin sanada ailenede babanı seven herkeseoldukca acıtıcı şeyler yaşamışınızbabacığında yazık çok çekmişmekanı cennet olsun arkadaşım kçk yaştan itibaren gözümün önünde birçok kişiyi kaybettim llk zamanlar kabullenemezken sonra ölüm allahın emri şu özlemek olmasa lafına hak verir oldumtabiki kimse sevdiklerinin acısını yaşamasınbenim babamda akciğer kanserinden öldühep ağbim ilgilendi çnk annem ile babam ayrıydıöldüğünde yanında değildimağbimide 6 sene evvel kaybettim kötü bir olay yüzündenonunda yanında olamadımbişekilde bu koyuyor insana bende hikayemi yazarmıyım bilmiyorum ama bugun içimde gene bişey kanadı sanıırm kabuk tutmamış bir yaranın sızlamasıydıevet bişeylerle oyalanıyorsun ama sevdiklerinin yeri hiç dolmuyor be miss güzelim bizle paylaştığın için tşkr ederizinş bundan sonra seni yıpratacak acı yaşamazsıntatlı yüreğinden sevgiyle öperim güzelim |
|