Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gün, sensiz

Sensiz Bir Gün

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sensiz Bir Gün

Uyandım yine yeni karanlık bir güneGözlerimde ve bedenimde hala uykunun mahmurluğu varBu gün diğer günlerden daha karanlık nedendir bilmemHer şey her yer bir başka geliyor gözümeKalktıktan sonra her iki yanımda seni aradı ellerim,yokluğun aklıma düştü yine gözlerim karardı olduğum yerdeİnan sensizlik bana hiç de iyi gelmediSonra buna alışmak zorunda olduğumu hatırladım ve yürüdüm seninle yürüdüğümüz salondaHer yer bırakıp gittiğinden beri sen kokuyorBelki de ban öyle geliyorBedenim her adımda biraz daha yanıyor ve kalbim ah kadersiz kalbim
Ayrılık onu derinden yaraladı,hasretle daha kaç gün savaşabilir bilmiyorum

Aslında ben bundan sonra benim sonum ne olur bilmiyorum,sensizlik beni ne zaman öldürür?Ya da ne kadar bu zulme katlanabilirim?Senden sonra hiçbir değeri kalmayan hayatım nerede,nasıl son bulacak bilmiyorum,bilmiyorum ve bir daha bilmiyorum bundan sonrasını inanHiçbir şeyin,hiçbir güzelliğin artık anlamı yok benim yaşamımdaHayat ve günlerimde çok büyük bir boşluk varGüneşin doğuşu,yıldızların kayışı,mevsimlerin ve hayatımdaki hiçbir olayın önemi yok,dedim ya hayat boş geliyor bana çünkü hayatımın anlamı yokSen yok yoksun,sana dair hiçbir şey yok hayatımdaHer şeyi bir kalemde silip atmak ne kadar acı olsa da bunu yaptıkSöyle ayrılık dahil yaptıklarımızdan bir pişmanlığın var mı?Hala kalbin sevgimi,ellerin ellerimi,gözlerin gözlerimi ve hayallerin hayalimi arıyor mu?Yoksa onlarda mı vefasız çıktı söyle?Önceki gün beraber gittiğimiz ağacın altına gittim yalnız ve çaresizliğime anılarımız takıldıGözlerim doldu,kalbime derinden bir sancı saplandı ve sonra,sonra neyse boşver

Aklım sensizliğe alışırken kalbim halen bu durumun geçici olduğuna inanmış görünüyor ama bilmiyor aşılamaz engellerin büyüklüğünü ve çaresizliğin ne acı bir his olduğunuAkşam oldu yine sen nerelerdesin bilmiyorum ama ben hala ağlıyorumGökyüzü karanlığın içinden bana sesleniyor ve ben sensiz bir günü daha noktalıyorum,bu durum böyle daha ne kadar devam eder bilmiyorum ama yinede noktalıyorum

SENİ ÇOOOK SEVİYORUM !!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com