Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deme, kadın

Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık

Artık bir seLam verişin dünyaLar değiL benim içiniNaNHep bir fırtınaLar kopardı yüreğimdeSen yok ettin onları bir kaç günde

BeLki seninLe hiç bir araya geLmedik ama ben geLdik sayıyoruMSen ve ben ''biz'' oldu sayıyoruMSonra bir anda yokoLduBitti

NedensiZ !!
SebepsiZ !!
HabersiZ !!
Bitti
Sen BiLe FarketmediN !!!!!

Hani birşeyLer isterdim ya benHani sevmeni isterdimoLmadıSen imkansızLıkLar denizi,Ben o denizde batan bir gemioLmadısevmediNyine ve yineLanet oLsun kiSeviLmediMSeviLemediMSen hariç herkese acı çektirdimAma bitti işteHer güzeL şey gibi bu da bittiAcı oLduÇekiLmez oLduAma bitti
SeN biLe FarKeTmediN !!!

Şimdi o karanLıkLarda buLduLar beniSana inat çıktım o denizdenSana inat hayatın ucundan yakaLadımSana inat yaşamaya çaLıştımVe ben sana inat bir başkasını SevdiM

Şimdi SuS !
Hep konuşmanı isterdim yaa !
Artık tam tersini istiyorum !
SuS !!!

Çünkü o öLüme terk ettiğin yerde gururum tekrar bana döndüSana inat artık gurursuz yaşamayacağımSensiz yaşarım ama gurursuz yaşamam bundan sonraBeni sen kurtarmadın o denizdenNe kadar acı dimiHayatımı Feda ettiğim insan beni orda tek başıma bıraktı
Şimdi git kendin gibi birini buL
İçinde merhamet oLsada vurdumduymaz gözüken birini
Hadi git !!! Beni düşünme bundan sonraBen kendime uygun birini buLdumMutLuyumSeviyoruMSeviLiyoruMSeni n yerine koymadım onuİLk önce seni yok ettim içimdeSonra ona yer verdim yüreğimde

YıLLarca boşuna sevdiğim insaN
SeN !!!
Daha önce hiç duydun mu biLmem ama iLkte oLsa benden duy
eLveda !!!
=> Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık <=

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com