Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dair, sevgiye

Sevgiye Dair

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiye Dair

Bir kadın evinden çıktı, evinin önünde beyaz, uzun sakalları olan 3 yaşlı adam gördü Onlara:
- Sizi tanımıyorum ama aç olmalısınız, lütfen evime buyurun ve birşeyler yiyin, dedi
- Kocanız evde mi?, diye sordular
- Hayır, dedi kadın "Dışarıda"
- O zaman giremeyiz, dediler
Aksam kocası eve geldiğinde kadın olanları ona anlattı Kocası:
- Onlara eve geldiğimi söyle ve onları eve davet et, dedi
Kadın dışarı çıktı ve yaşlı adamları davet etti "Biz bir eve hep beraber girmeyiz", dediler Kadın: "Neden?" dedi Yaşlı adamlardan biri cevap verdi:
- "Onun adı Zenginlik'tir" dedi, arkadaşlarından birini göstererek Ve bir diğerini göstererek "Onun da adı Başarı'dır, Ve ben de Sevgi'yim Ve ekledi: "Şimdi eşinle konuş ve hangimizi evinize davet edeceğinize karar verin", dedi
Kadın eve girdi ve olanları kocasına anlattı Kocası çok sevindi "Ne kadar harika" dedi, "Zenginliği davet edelim, gelsin ve evimizi zenginlikle doldursun", dedi Kadın: "Neden başarıyı davet etmiyoruz?" dedi O sırada onları dinlemekte olan kızları: "Sevgiyi davet etsek daha iyi olmaz mi?" diye sordu, "O zaman evimiz sevgiyle dolar"
Adam:
- Bence kızımızın tavsiyesine uyalım, sevgiyi davet et, Sevgi bizim misafirimiz olsun, dedi
Kadın dışarı çıktı, sevgiyi seçtiklerini söyledi ve sevgiyi evlerine davet etti Sevgi kalktı ve eve doğru yürümeye başladı Diğer iki arkadaşı da ayağa kalktı ve onu takip ettiler Kadın büyük bir şaşkınlıkla:
- Ben sadece sevgiyi davet ettim, siz neden geliyorsunuz?" diye sordu
Yaşlı adam cevap verdi:
Eğer siz zenginlik veya başarıyı davet etmiş olsaydınız, diğer ikimiz kalacaktık, ama siz sevgiyi davet ettiğiniz için, ben nereye gidersem, başarı ve zenginlik de benimle gelir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com