Çaresin Çaresizim |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çaresin Çaresizimkafamı dağıtmak için yapmadığım şeyleri yapar olmuşum şimdi farkettim seni hatırlatan herşeyden uzak kalmaya çalışıyorum bi yerde okumuştum:çaresizseniz çare SİZSİNİZ demiştiçarem yok!!çarem senmişsin meğer kendimle başbaşayım neye yarar??bana lazım olan,çarem olan sensinki! soğuk ve itici artık baltığım herşeyAllahım bu nasıl bir dert?? düşünüyorum yastığıma basımı koyduğum her gecebir yolu olmalı diyorum,bulamıyorum ne kadar doldurmuşum kendimi seninlegidince anladım,gidince bomboş kaldım Artık hayallerimi anımsamak bile işkence gibi,artık hayallerimde sen yoksun! seninle ilgili hayal bile kuramıyorum!!korkuyorum inanırmısın??düşünmekten bile korkuyorum yine bir yerde okumustum:kalabalık içinde bile yalnızım diyordu yazangülmüştüm! şimdi çok iyi anlıyorum,beni sensiz bıraktığın günden bu yana onlarca kişinin içinde yalnız yaşıyorum ne kadar şey okumusum?neden böyle zamanlarda aklıma geliyorki?? zaten kötüyüm!! dokunduğum,baktığım her şeyde zaten seni hatırlıyorum nafile çabalarım!bu zalim bi oyunseni geri wermeyecek çok iyi biliyorum ağlamaktan utanacağım aklıma bile gelmezdikızacağını biliyorum hıçkırıklarım olmadan tek gecem geçmiyorki artık boş boş bakmanın ne demek olduğunuda öğrendimkafam seninle dolu,içim seninle mesgul konusan insanları dinlermiş gibi yapıyorumonların tabiriyle boş boş bakıyorum yaşıyorum işte,ama eksik ama fazlayaşıyorum çaresin,çaresizim |
|