Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
merhaba, senim

Merhaba Ben Senim Ya Sen

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba Ben Senim Ya Sen

Seninle uzun zamandır bir araya gelemedik Tanıyamaz oldum seni Başkaları ile ilgilenmekten bana zaman ayıramadın Sanki sen değilsin karşımda duran da bir başkası Huyların, görüntün değişmiş uzun zamandır Belki aklından bile geçmiyorum Yokum hayatında

Daha önemli kişiler buldun herhalde Benden daha önemli Tüm vaktin, duyguların onlara yöneldi Belki de ilgi alanların değişti Sana vakit geçirtecek yeni eğlenceler buldun Ama sen beni unuttun

Sohbet bile etmiyoruz, bana düşüncelerinden bile bahsetmiyorsun Hiç mi umursamıyorsun beni, benim düşüncelerimi? Başkalarının baskısından kurtulup, doğrulamadın mı hala? Ben bile inanamıyorum bu haline! Sen sen olmaktan çıktın sanki Bana hiç uğramayan sadece başkaları ile ilgili Beni, beni bile umursamayacaksın bir zaman

Senin doğuşun ile başladı bağlantımız Kopmaz sanıyordum, yanılmışım Gel tanışalım tekrar istersen Merhaba ben senim, ya sen?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com