Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seviyørumlardayım

Seni Seviyørumlardayım

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Seviyørumlardayım

Seni seviyorumkaç sevgilinin dilinde dolandı bu iki sözcükkaç ruhsuz sevişmenin başlangıcı oldukaçının yalanlarını arkasına gizledikaçının günahını yüklendi

Seni seviyorumne kolaydı halbuki yazabilmek ya da agzından fırlatıvermekoysa bir okadar da agırdı yükü

İçimden söyleyemediğim bir sır gibiydi dudaklarımda öncelerisana haykırılmaması gereken gizli bir sır gibi yüreğimdeki hazine sandıgına kilitlenmiştita ki elimden uçtugunu hissettiğim ana dekve dilimden dökülüverdi sana dair her şeyaslında sadece iki sözcükseni seviyorum

Utanmadım söylemekten utanmadım haykırmaktanutanmalı mıydım hiç düşünmedim aslındamasumca saklanmış bir sevginin dillenmesi olmuştu seni seviyorumoysa konuşmadan da defalarca gözlerimde bunu söleyebilmenin provasını yapmıştım

düşlerimde gözlerimi hiç kaçırmadan sana seviyorumlarımı sıralamış¤kagıttan düşlerimi¤ dogmamış çocuklarımıza benzer bez bebeklerimi ellerine verip sana sarılıp saatlerce aglamıştım

Defalarca söylemeye hazırlanmış öle gelmiştim yanıbaşınave her seferinde pişman olmaya dair bi korku belirdi içimdeince bir çizgide yürüyen bir ip cambazı gibi dengemi kaybedip düşme korkusu bürümüştü gözlerimive susmuştu seni seviyorum

Şimdi haykırışlarla seni seviyorumları sıralamanın çoşkusundayımyüzü kızarması gereken belki de seni seviyorumlar şimdibenim dudaklarımdan dökülenler masum bir sevginin yürekte yeşertilmiş hali…Oysa şu anlarda bir yerlerde birileri seni seviyorum diyor inanmadan sevmeden yalan dünyaları ugrunaküçülüyor sevgi sözcükleri arzuların boyundurugu altında

Bense seni seviyorum diyorumhissederek¤yüreğimdeki her haykırışla seni seviyorum

Ve seni seviyorumlardayım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com