Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acil, çok, ihtiyaç, pozitif, sevdaya

Çok Acil Pozitif Bir Sevdaya İhtiyaç Var

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Harf harf susuşlarım başlıyor geceyeGözlerime bir uyku ağır basıyorTitreyen rüzgarda bir düş iniltisi,bir yalnızlık gecesi

Aramızda bir İstanbul boğazı,zamanlardan ölüm ve imkansızlardan bir aşkHepsi ağır bir yük gibi üstüme basıyorBastıkça eziliyorum,ezildikçe kayboluyorum

Negatif bir aşk ve hiçliğim yalnız bırakmıyor beni

Derken yazmak istiyorum seni,mürekkebim sen oldukça

Alfabenin en başından yazmaya başlıyorumTek tek ; harf harfNoktasını koymadan raflara kaldırıyorum yazdığım kadarıyla

Nefretim içimi ürpertiyor

Ve çığlıklarım boğazımı yırtmaya başlıyor

Bir hastanın sabahı beklercesine bekliyorum seniGözlerine benzeyen bir masal anlat bana; sonra "Senliğini" terket bana

Ben hiç ağlamazken sana ; yaşlarım süzülüyor mühürlü yanıma

Sonum; Selamet

Sonum; Cehennem

Geceye esnemeye başlıyorum seni Anladım! Bu gece sağ çıkılmaz bu yoldan

Her bir geçen saniye,sensizliği sol yanıma kazmaya başlıyorBir mezar gibi ; derin derinHayatımı ve seni kaybederken, ölümü kazanıyorum

Tam bu anda şırıngayla çekip aldım seni damarlarımdanTek damla sen bırakmadım içimde

Şimdi; damarlarımdan kan yerine sen akıyor

Soluyorum

Soluyorsun

Ölüyorum

Ve ölüyorsun

Damarlarımdaki tüm negatif aşkları çekerken,son gücümü son bir sigara yakarak tüketiyorumÖlüm uykusu senden dahada ağır basıyor hiçliğime

Ve ben yine uykuyu seçiyorum

igara dumanında o sesin bir resmi : "Öldürme beni" !

Ve içimdeki çığlıklar büyümeye başlıyorÇığlıklarım büyüdükçe dışıma vuruyor seni

Ötesi aşkBerisi yalan

Öyleyse yetiş!

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com