Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kilit, üzerine

Kilit Üzerine Kilit

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kilit Üzerine Kilit

Kilit Üzerine Kilit - Kilit Üzerine Kilit Yazısı

Kalbi ağrır zaman zaman insanın, içine bir sıkıntı yerleşmiştir ki gitmez,gözler hep bir dalgın,hareketler hep bir anlamsızdırLaf olsun diye yemekler yenir,laf olmasın diye buluşurlur insanlarlaBoş,bomboştur ama insanın içiO gidenle beraber alıp götürdüklerine yanasınız gelirO,yüklediğiniz tüm anlamlarla ,önce hayatınızı,sonra kalbinizi dolduran o,yine o her şeyi sırtlanıp gitmiş,o garip boşlukla baş başa bırakmıştır şimdi siziBomboş odalarla baş başa

Zaman zaman ,gücünüz kalmadığında o anlamsız kalabalıklara karışmaya,kaçıverirsiniz ,artık bomboş olan o odayaYere çökmüş etrafa bakınırken buluverirsiniz kendinizi ki,o ,o andır,dolan gözleriniz görmez yapar her şeyiGörmeyen gözlerin büyüsü bir başka güzeldir ki,boş odayı bıraktığınız gibi gösteriverir sizeSabır sandalyesi orda durmaktadır,keyif koltuğu hemen karşısındaSohbet köşesi camın önündedir işte,kuşlarınız gelmiş sizi dinlemeyeDinlenme minderleriniz yine ordadır ,yerdeDünden kalmış şarap açacağınız sehpanın hemen üstündeAbartırsınız hatta bile,kaynayan çayın sesini duyuverirsiniz içerde

Hissettiğiniz güvendir,yaşadığınız deli sevgi,bulduğunuz mutluluk,gözünüz tutku,sözünüz söz,umduğunuz sonsuzluktur bu odada

Aşkım dediğiniz,hayatım,sevgilim,huz urum,tutkum,bebeğ im, kuşum,emeğim,nurum,

vanilyam,gözüm,yatağım,amacım, hayalim,sebebim dediğiniz her şeyBu odayı dolduran her şeyDuvarlarda artık sadece kokusu kalmış,ama asla aslını bulamayacağınıza emin olduğunuz onlarGitmiştir işte onunla,gözler artık sefil derya

Yıkıldığınız yerde yitirdiğiniz tüm inançlarınızla,haykırırsınız içinizde ki çocuğa,saldırırcasına

‘’Yabancılarla konuşma diye uyardım seni defalarca,güvenme onlaraBakma gözlerine,aldanmaHayatın içine karıştırmadım seni diye,tatlı masallarla uyuttum diye,gerçekle sahteyi ayırabilirim sanmaYakıyorsun beni de seni her koruma çalışmamdaŞimdi canının yanmışlığında,dolanma ayaklarıma!!!Aklın başına gelene kadar,kapan bu odalara

Koşarak çıkarsınız kapıdanBir daha girmemeye yeminler ederek,bu acıyı bir daha hissetmemeye içinizden sözler vererekO oda,tüm anlamlarınızla dolup sonra boşalan o oda,içine çekmeden sizi rüyalarınızda,sonunuz olmadan hatta,kilit üzerine kilit astırır size kapısına o anda

GİTTİN VE BİTTİM

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com