İnternet Anneleri |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İnternet Anneleriİnternet Anneleri Hikayesi - İnternet Anneleri İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Uzun zamandır yazmam gereken birkaç önemli şeyden söz etmek istiyorum bugün Öncelikle 9 Mart tarihinde annelere teslim edilecek olan emanetlerin toparlanması ile ilgili teşekkür etmem gereken isimleri bir saymalıyım İnternet artık dünyayı küçücük bir hale getirdi Birbirlerini hiç görmedikleri halde sıkı bağlar kurabiliyor insanlar Sırlar, sorunlar, sevinçler paylaşılıyor Gazetelerde her ne kadar chat aşkı öldürdü ya da chat aşkı evlilikle bitti gibi uç cümleler yer alsa da, sevgili bulmanın dışındaki amaçlar için kullanıldığında internetin yaşamı nasıl donattığı da herkesçe biliniyor sanırım 9 Mart'ta toplu dağıtım var Özellikle deneyimlerin paylaşılması mail grupları arasında sıkça rastlanan bir şey Çocuk, bir kadının dünyasını ciddi olarak değiştiren bir varlık Her zaman harika hisler yaşatmadığı da bir gerçek Bu gelgitleri insan en iyi kendisi ile aynı yerde duranlarla paylaşabiliyor Ve bu arada çok sıkı dostlukların temeli atılıyor Hastanede doğum yaptığım günün ertesinde, elinde hâlâ sakladığım bir çiçek ve iyi dilek mesajlarından derlenmiş bir dosya ile wwwanneyizbiz grubunun 524 üyesi adına ziyaretime gelen Pınar Yücel'e ve grubun tüm üyelerine teşekkür etmeliyim Çok geç oldu biliyorum Ama engin hoşgörünüzle bu af dileğimi kabul edeceğinizi umuyorum Yine internet ortamında bir araya gelen wwwannelergrubucom kendi aralarında topladıkları paralarla deneyimleri doğrultusunda bebek ihtiyaçları satın alıp bize teslim ettiler Songül Hanım emaneti merkeze ulaştırdı Grubun tüm üyelerine ve büyük gönüllerine teşekkürlerimizle Bilenler var, Olivium Outlet Center ortaklığı ile bir kampanya yürütüyoruz İlk kez rastlayan olabilir, o yüzden bir kez daha açıklayalım; "Anneden Anneye" isimli bu kampanyada bize ihtiyaçlarını bildiren annelere yardımcı olmaya çalışıyoruz Daha öncede belirttiğim gibi, 9 Mart tarihinde toplu bir dağıtım olacak Birikenler kamyona yüklendikten sonraki işin diğer önemli kısmını bir firma üstlendi Tez Dağıtım'a teşekkürler! Tüm Türkiye'ye kapsamındaki bu işin en zor bölümü adrese teslim edilmesi tahmin edebileceğiniz gibi Kendi dağıtım ağları dışındaki pek çok noktaya da özel bir çaba ile kolileri teslim edecek olan Tez Dağıtım'a nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum Olivium, Sarıyer Rotary Kulüp, sevgili arkadaşlarım, sese kulak veren sevgili anneler Sanırım müthiş sağlam bir zincir kurduk Dilerim bir an önce başarıyla bitirir ve ihtiyacı olanlara teslim ederiz İş bitiminde zaten detaylı olarak ne olup bittiğini, kimlerin neler yaptığını anlatacağım Şimdiden emeği geçen herkesin elleri dert görmesin dilerim İclal Aydın |
|