Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
saçlı, sarışın, uzun

Uzun Saçlı Sarışın

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uzun Saçlı Sarışın

Uzun Saçlı Sarışın Hikayesi - Uzun Saçlı Sarışın İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

Sağı solu belli olmaz Kendisini yıllar önce televizyon programı sunmaya yeni başladığım yıllarda tanımıştım Yurt dışından gelen bir arkadaşımız müzikli bir yere gitmek istemişti, biz de ona götürmüştük Sahneden görüp yanımıza gelmiş beni hem şaşırtan hem de pek sevindiren bir ilgi göstermişti Tanışıklığımız öyle başlar Sanırım beş yıl oluyor

Sonra televizyon ve radyo programıma davet etmiştim İkiletmeden seve seve gelmişti İnanılmaz eğlenmiştik Sohbetine doyum olmaz Sonra bir kere dışarda buluştuk Oturup uzun uzun sohbet ettik "Bir gün çok güzel yerlere geleceksin ama bu mülayim halinle çok hırpalarlar seni, biraz dişli olmayı öğren" demişti

Ne ablası!

Sonra aşktan konuşmuştuk Beni çok güldüren anılarını anlatmıştı "Gece, gündüz fark etmez ara beni, oturur muhabbet ederiz" demişti Hem dertleşip hem gülmüştük sonra

Çok sıkı fıkı görüşmeye devam edemedik Araya giren işler, adına İstanbul dediğimiz bahane başladığımız diyalogu kesintiye uğrattı diyelim daha doğrusu Uzun bir zaman sonra karşılaştığımızda "Ah ablacım" diye atladım tabii ben boynuna İyi bir fırça yedim "ne ablası?" diye O görüşmediğimiz zaman içinde geride bıraktığım yaşların farkında değildim Eh durum böyle olunca da hoş olmuyordu tabii öyle abla mabla

Onu sahnede izlemek de, sahne sonrası onunla sohbet etmek de, onu okumak da çok keyif verir insana Ama ben en çok olup bitenleri yorumlamasına bayılırım "Mış, miş"lerine mesela Kadın erkek ilişkilerine, aşk meşk meselesine bakışı ve kendisiyle dalga geçişi muhteşemdir Şimdi niye durup dururken geçmişimizin ayrıntılı bir dökümünü yaptım acaba? Neyse Asıl önemlisi kızkardeşi Nasıl tatlı bir kadındır

Kitabı çıktı:

"Ağız Tadıyla Sevişemedik" Çok güldüm kitabın adını duyduğumda Ancak o, yani Pako taşıyabilirdi böyle bir ismi kitabında Hele kitabın kapağını gördüğümde daha çok güldüm İçini okurken, çoğu bildiğim yazıları olmasına rağmen yine kahkahalar attım

Bir de küçük cep kitabı çıktı 'Mış, miş'lerini topladığı Atın çantanıza, aklınıza geldikçe, canınız sıkıldıkça okuyun

İşte tebessüm!

Sanmayın ki bu köklü(!) geçmişimiz nedeni ile kitabından söz ediyorum Hayır efendim

Bugünlerde ihtiyacım olan tebessümü Pakize Suda'nın yeni kitabında buldum Köşe yazılarından derlediği iki kitabı henüz çıktı

Kaçırdıklarınızı bulacaksınız benden söylemesi

Ah, unutmadan niye "uzun saçlı sarışın" derseniz

Köşe yazmaya başladığı ilk yıllarda karşılaştığı zorluklar ve kendisi ile ilgili söylenenlere dair bir yazı kaleme almıştı Hınzır göndermelerle dolu o yazıda kendisinden uzun saçlı sarışın diye bahsediyordu O sarı kafadan neler çıktığını hep birlikte okuduk Bakalım daha neler çıkacak?

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com