Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülümseyin

Gülümseyin

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gülümseyin

Gülümseyin Yazısı - Gülümseyin Ozan Muhammet Candan - Ozan Muhammet Candan Yazıları

Geceleri karanlıktır sokaklar, görmesini bilirseniz, hüzün yağmaktadır yığınla, bazı evlerin de ışıkları yanar, aydınlıktır ama oralara da karanlık bir hüzün yağar Yalnızlık ve hüzün kardeştir demişti bir büyüğüm, bundan yıllar önce, o zamanlar çok anlayamamış ve kavrayamamış olsam da şimdilerde anlıyorum

Daha bir alıcı gözle bakıyorum çevreme, insanlara, taşıdıkları yürekleri görüyorum, kırılmış, parçalanmış hüzünlü ve yalnız Aslında yalnızlık iyidir kimi zaman ama kalabalıklar ortasında yalnız kalmak, kötü bir duygu olsa gerek İnsanlar yalnız ve sessizliğe bürünmüş, caddeler kalabalık, şehirler kalabalık, sokaklar öyle, belki gülümsüyor dudakları ama derinden yaralılar Herkesin bir hikâyesi vardır, kimisi mutlu başlar, sonu hüsrandır, kimisi hüzünlü başlar, sonu mutluluktur

Bazen düşünüyorum yalnızlık ve hüzün kardeşse eğer, mutluluk ve hüsran da kardeş olabilir mi, diye? Neden olmasın, mutlu olmasını bilen bir yürek, hüsranı en derinden yaşıyor ve paylaşıyorsa yaşamı, hüsranın içinde de bir mutluluk bulabilir İnsan isterse, en kötü anlarda, en kötü zamanlarda bile, mutlu olmayı başarabilir Tabloda yer alan karmaşık ve darmadağın bir resmin ortasında, yer alan minik papatyayı görebiliyorsa gözleriniz, mutlu olmak için çarpan bir kalbe sahipsiniz

O zaman gülümseyin haydi, bakın, bu yazılanları okuyabiliyorsunuz

Hoşça kalın

Ozan Muhammet Candan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com