Sakın Gelme |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sakın GelmeSakın Gelme Yazısı - Sakın Gelme İlknur Uzunöner - İlknur Uzunöner Yazıları Yolculuğumun zamanı geçiyor,biraz daha yürümeye devam ediyorumAcıma yaklaşıyorum hüznüm beynime sıçramış;düşlerim gölgesinde karanlığımınBeklemediğim ayrılıklara ev sahibi gönlüm çok yorgun;tırnaklarım kanıyor ve uzaklaşıyorumGidebildiğim kadar,gidebildiğim kadar tahtalar ardına saklıyorum özenli gözyaşlarımıO acımı bilmiyor anlamasın delirsin yalnızlığımKaskatı oluyorum;ellerin gibi kalbim buzla tuz olacak bir dokunabilsen rüyalarımdan öteye bir geçebilsen Kırık masama dayalı bileklerim acı bir kahve,sigara ortak derdime;zehrim vücudumun her yerindeDakikaları işliyorum birbirine de günleri dikiyorum acımla da zamanı geçirmeye çalışıyorumSen gelemezsin biliyorum sebebin varAma benimde gözlerimin dalışı var uzaklara ki yürek yakar;bakan ağlarİçler acısıyım ama güçlüBaşım dönüyor,nemleniyor gözlerim bir kere gelsen diye bütün haykırışlarım;rüyalarımın ötesine geçebilsenDuvarlar üzerime gelmekten vazgeçse,umutlarım kırılmaktan,hayallerim yıkılmaktan,gözlerim uzaklardan,gönlüm siyahlardan Bir düşümü daha maviye çevirebilsenSevebilsen,tutunabilsem demir parmaklıkların vapura tutunduğu gibi,sarabilsem özlemini silebilsem En iyisi sen gelme kalbim gidişine alışamadı daha gelişini nasıl kaldırsın;bunun yükünü nasıl taşısın İlknur Uzunöner |
|