Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buruk, teşekkür

Buruk Bir Teşekkür

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Buruk Bir Teşekkür

Buruk Bir Teşekkür Yazısı - Buruk Bir Teşekkür Merve Bacaksız - Merve Bacaksız Yazıları

Bana hayal kırıklığı yaşatan herkese binlerce kere teşekkür ederek minnetimi belirtmek istiyorumSizler bana bunları yaşatmasaydınız bu kadar tecrübeyi nasıl edinirdim? Yaşadıklarımdan ders çıkarmayı bu kadar kolay öğrenebilir miydim ? Nasıl anlardım insanların kendi menfaatleri için beni kullanabileceğini ?Ve gün gelip kendi menfaatleri için beni bir kalemde silip atabileceklerini Kardeşim , dostum ,kankam dediğim yıLLarımızı geçirdiğimiz , her şeyimizi paylaştığımız insanların kendileri için aramıza mesafeler koyabileceğini nasıl anlardım

Bunları düşünürken mücadele gücümün sınırlandığı duygusal dünyamda bir başıma kalıyorumBana yapılan ama benim hak etmediğim onca şey aklımın duvarlarına çarpa çarpa yankılanıyorBeynimin içi boşalıveriyor bunları düşününceBenim onlara verdiğim değerle , onların bana verdiği değeri kıyaslayınca aradaki uçurumları gürüyorum ve duygularım amansızca savaşmaya başlıyorHak etmediğimi düşünüyorumYüreğimin derinliklerinde bir yerler ağlıyor

Sonra , soyut bir alemde bütünleşiveriyoruzAnlam veremediğim duygular çörekleniyor kalbimeVe etrafıma duvarlar örerek bir süre kimseyi yakınıma kabul etmiyorumİçimde iyice düşünüp taşınıyorumVe sonra kendimi daha fazla üzmenin bir anlamı olmadığını düşünerek bana yapılan haksızlıkları ve atılan kazıkları sindiriyorumİçimdeki ıssızlığım git gide çözülüyorAtıyorum yavaş yavaş kırgınlığı üzerimden Dayanma gücümü daha fazla zorlamanın bir anlamı olmadığını düşünüyorumZaten onlar kazık atarak bana verdikleri değeri göstermediler mi ?Bana ne kadar bağlı olduklarını , beni ne kadar sevdiklerini ,tüm güzel şeyleri karanlık kör kuyuya atıp oraya hapsetmeyi göze almadılar mı ?

Kapanmamış parantezler kalmadı artık Ama genede merak ettiğim bir şey var Yaşanmış güzel şeyleri geride bırakmanın ince sızısını hissetmiyorlar mı yüreklerinde ? Ne ara bu kadar taşlaşmış yürekleriGenede bana yaşattıkları hayal kırıklıkları için teşekkür ediyorum

Merve Bacaksız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com