Vakitsiz Duygular |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vakitsiz DuygularVakitsiz Duygular Yazısı - Aşk Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi - Hayat Hikayeleri - Aşk Hikayeleri Mudarkeş KANIK Yaşanan ama anlatılamayan, anlatmaya değer insan bulunamayan ve en sonunda dünyaya haykırılan sevdalar Küçük ve yalan gibidirler, tanımayanlara sevdayı, özlemi, vazgeçilemeyeni Sen tanır mısın ki vaz :CBAE: Kimi zaman bir sahil kasabasındaki, saçları rüzgarla dans etmeye aşina kıza kaptırıverdim yüreğimin sıcaklığını, kimi zaman otantik bir akşam yemeğinde; mum ışığı gibi parlayan, mutlu ama uzak bakışlara Sonuçta kaptırılan yüreğin sıcaklığıydı ve o yürek benimdi Acı varsa, o da benim olacaktı kaçınılmaz olarak Asla "nasıl olsa bu da diğerleri gibidir" le başlamasa da, bitti ki diğerleri gibiydi; okyanus melodisindeki geceler Sonunda dedim, elbette bulacak o sıcak ve sonsuz sarılılşlar bedenimi ve sevgi ile çarpacak bu yürek, ihtiras ile değil Bekledim yıllarca, boş durmadım elbette, aradım her yerde; otobüste, vapurda ve hatta yapayalnız bir parkta "Bulamazsın" dedi, tanımadığım ama beni benden iyi tanıyan o dilenci, "böyle oturup, kendi haline ağlamakla" "Nedir" dedim, daha yeni doğmuş bir yaprağa; "hayata gelişin ve yeşili gözlerimden alıp, sevenimin kalbinde yer edişinin amacı" Sustu ve gülümsedi, "ilk değilim, ilk değilsin" dedi Son da değildim o zaman tesellimce ve buldum kendimi seni ilk gördüğüm yerde "Sen de" demeye gelmiştim "ne ilk, ne sonsun bu geçici güzellikte" Oturdum o martı sesleriyle dolu sahile, gelip geçen sevgilileri izledim, hasretle Normal karşıla ama seni bekleyişimi O kadar ani oldu ki ölümün, hala alkolün esiri olduğum gecelerde unuturum gidişini Bilmiyorum nedendir, bazen kaptırıp gülümsüyorum hayata, sanki kalbim varmışcasına |
|