Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, seviyorsun

Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun

Vizyona Giriş Tarihi
12052006

Türü
Komedi

Ülke
İtalya / Fransa

Süresi ve Yapım Yılı
95 dakika - 2005

Yönetmeni
Bertrand Blier

Oyuncular
Monica Bellucci
Bernard Campan
Gérard Depardieu
Jean-Pierre Darroussin

Senaryo
Bertrand Blier

Müzik
Vincenzo Bellini, Giacomo Puccini

Görüntü Yönetmeni
François Catonné

Sıradan bir adamla muhteşem bir kadının aşkı

Her gören müşterinin nefesini kesen, Pigallein gece kulüplerinin profesyonel güzeli Bu kez müşteri sıradan ama aynı zamanda da farklı Lotoda büyük ikramiyeyi kazanmış& Adı: Bernard Campan Fiyatını sorar doğrudan: Kaç para? Ayda 100000 euro ödeyeceğini söyleyerek karısı olmasını ister Monicadan İyi para! Kabul eder Monica&

Ama ya Charly? Gangsterler kralı Charly ve gece hayatının büyüsü öyle kolay kolay terk edilemez ki!

Bertrand Blierin yazıp yönettiği Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun un başrollerini Monica Bellucci (Daniela), Bernard Campan (François), Gerard Depardieu (Charly), Jean Pierre Darroussin (André Migot) ve Farida Rahouadj (komşu kadın) paylaşıyor Filmin görüntü yönetimini François Catonné gerçekleştirmiş 25 Uluslararası İstanbul Film Festivali gala filmlerinden olan Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun?un galası, yönetmen Blierin katılımıyla gerçekleştirildi

Bertrand Blier, sıradan bir adamla muhteşem bir kadının, hem sıradan hem de şaşırtıcı karşılaşmasını anlatan bir film fikrinin nasıl doğduğunu şöyle anlatıyor: Önce her akşam, muhteşem bir kadının bulunduğu bir barın önünden geçen bir adamı düşündüm Bu sıradan bir şey Ben Pigallee yakın bir yerde oturuyorum Öyle sıradan değil, tam bir afet olan kızların çalıştığı barların önünden geçtiğim çok oldu Muhtemelen, utangaçlıktan dolayı pek de parlak olmayan bir özel hayata sahip olduğunu hayal ettiğimiz bir adam bu Günümüzün afetlerine uyacak bir fiziğe sahip değil Bunun acısını çekiyor Biraz sinik bir tip Bu hikayede aktörlerin seçimi çok önemli Bir film nedir? Aktörlerin seçimidir Her zaman bir öykü yazılabilir ama aktörler olmayınca, öykü ortaya çıkmaz

Blier, Daniela karakterini Monica Belluci için yazmış Yönetmen bu konuda da şunları söylüyor:

Bu filmin var olma sebebi, bir gün gidip Gaspard Noenin çok beğendiğim Dönüş Yok / Irréversible filmini seyretmem ve Monicanın olağanüstü varlığının şok edici etkisinde kaldığım içindir Sinema tarihinde böyle bir şeyi hiç görmedim; Marilyn Monroe bile hiç böyle oynamamıştı Aktrislerin yeteneğini mukayese etmiyorum, ama gözüpeklik, hareketlerdeki serbestlik, vücut, giyinik kalarak ortaya çıkarılan bu taşma, bunları mukayese ediyorum O zaman kendime dedim ki: Bu benim için, bu yüzden sinema yapıyorum, kadınların filmini çekmek için!

Depardieu veya Jean Carmetyi filme çekmekten mutluluk duyuyoruz Büyük aktörlerle çalışma şansına sahip oldum Ama sanırım Monica Bellucci gibi bir şey başıma hiç gelmemişti Yetenekten bahsetmiyorum Çok iyi aktrislerle çalıştım: Carole Bouquet, eksiksiz bir güzellik, bambaşka bir şey Ama Monica, ortamı yaratıyor Geliyor, oturuyor, bir sigara içiyor ve ortamı yaratıyor

Onu gören çok kişi hemen onunla yatmak istiyor; bu apaçık ortada Kadın bir barda çalışıyor ve onunla olmak için çok para ödemek gerekiyor Bernard Campan, bu durum için en ideal aktör, çünkü cazibesi var Campan, aşk yapan biri, sürekli değil ama bunu yapan biri Bu iki oyuncunun varlığı bile filmi oluşturmaya yetti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com