![]() |
Hayat'la Yapılan Röportaj |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Hayat'la Yapılan RöportajHayat İle Yapılan Bir Röportaj
Hayatla röportaj yaptığımı gördüm rüyamda ![]() "Benimle röportaj mı yapmak istiyorsun?" diye sordu Hayat ![]() "Zamanın var mı?" diye sordum ![]() Gülümsedi ![]() "Benim zamanım Sonsuzluk" dedi Hayat ![]() "İnsanlarla ilgili en çok neye şaşıyorsun?" diye sordum ![]() Hayat yanıt verdi ![]() "Çocukluktan sıkılıp büyümek için acele ediyorlar, sonra yine çocuk olmanın özlemini duyuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat elimi tuttu ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat yanıtladı ![]() "Hiç kimseyi seni sevmeye zorlayamayacağını, yapabileceğin tek şeyin seni sevmelerine izin vermelerini isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() "Zengin insanın en çok şeye sahip olan değil, en az şeye ihtiyaç duyan insan olduğunu öğrenmelerini isterdim ![]() ![]() ![]() Hayat derin bir nefes verdi ![]() ![]() "Söylediklerimi yüreğine kaydet" dedi ![]() ![]() "Başkalarını affetmek yeterli değil, kendini de affetmeyi öğren" ![]() Yüreğim kuş gibi hafiflemişti ![]() "Son bir soru daha, Hayat" dedim ![]() Bütün odayı beyaz bir ışık kapladı ve Hayat yanıtladı ![]() "Senin kendin olmanı istiyorum, yoksa başkası olurdun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Son zamanlarda okuduğum en muhteşem yazılardandı ![]() çok teşekkürler anglesdream |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TEMUR38
|
![]() gerçekten güsel bi paylaşım olmuş elinize sağlık ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() vaktinizi ayırıp yorum yazdığınız için ben teşekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Okuduğum en harikulade yazılardan biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() çok güsel bi paylaşım çok tşk ederm saol
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hayat'la Yapılan Röportaj |
![]() |
![]() |
#9 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Hayat'la Yapılan RöportajGenelde hayatın öğretilerinin farkına,iş işten geçtikten sonra varıyorum,ve hayatın değerini bilmiyorum,ne yazıkki ![]() ![]() ![]()
![]() |
|