Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakın, mutlaka

Mutlaka Bakın...

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutlaka Bakın...

arkadaşlar bu tür uygulamalarda koruma duası yapılması gerekirkorkmamak için ayrıca zikire başlamadan yapılacak başka uygulamalarda varbilmeden uygulamak bence sakıncalı olabilir

--- Sonraki mesaj ---

bende ruhaniler kötüde olsa güzel buhurda olsa ruhaniler gelirçünkü buhurlar la beslenirlerhavas yaparken mutlaka koruma duası okuyun başınıza iş alırsınızbilmeden hiç bir uygulamaya kalkışmayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Mutlaka Bakın...

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Mutlaka Bakın...

celb ve tesir için niyet eden bir kimse 10 istiğfar 10 tekbir 10 kelime-i tevhid 10 salavat okuduktan sonra 95 kere ferdun hayyın kayyumun hakemn adlün kuddüsün allahü bin nasi le raufün rahıym okur ve 15 kere de ayet'el-kürsü eklerardından 12000 defa ya vedud okurya vedudu okurken her bine geldindiğinde allahumme ya rabbi ente hasbi ala fülanete binti fülanete ve aatıf kalbeha aleyye ve zellilha li ve habbibnhi ileyha hubben şediden veslüb akleha hatta te'tiye ileyye hadıan zelilen min ğayri mühletin bi mehabbeti ve meveddeti innekeala külli şey'in kadirun hatta tekıdeni bi rühıha ve cesediha ve maliha bi rahmetike ya erhamer rahımin duası okunmalıdırokunma gece yarısından sonra yapılır ve okunurken bahur olarak günlük yakılmalıdır 3 veya 7 gece devam edilir

denediğim ve sonuç aldığım için yazdım 7 senedir küs olduğum ve ne yaparsam yapayım barışamadığım bir arkadaşım içindi yalnız ben 4000 defa okudum ya vedudları çünkü aşk anlamında bir mesele değildi sadece barışmak içindi düşmanlığın giderilmesi için9 günde benim yanıma başka bir şehirden geldi ve hala da aramız iyi inşallah faydasını görürsünüz sizin de mutlu olduğunuzu duymak isterimmerak edenler için Mustafa İloğlu tılsım ve dualar kitabından dırseda yayınları kitabı halen çıkartmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com