Çok Kuvvetli Yasini Şerif ile Celb |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Kuvvetli Yasini Şerif ile CelbMatlubun olan kişiyi celb etmek istersen, 12 santim kadar kadar uzunluğunda 2 santim kadarda genişlikte halis ve beyaz bal mumundan yapılmış üç mum hazırlarsın Mumun dört yanından birinci yüzüne yanan tarafından dibine doğru olmak üzere şu Ayeti kerimeler yazılır Mumun birinci yüzüne şu Ayeti kerimeyi Nâran ehâta bihim sürâdikuha ve in yeste gîsû yugâsû bi mâin kel mehli yesvil vücûh Mumun ikinci yüzüne şu Ayeti kerimeyi: Ve inne cehenneme le muhîtatün bil kâfirîn Mumun üçüncü yüzüne şu Ayeti kerimeleri: Ves semâi zâtil burûc Vel yevmil mevûd Ve sâhidin ve meshûd Kutile ashâbül uhdûd Ennâri zâtil vekûd Mumun dördüncü yüzüne şu Ayeti kerimeleri Nârullâhil mukadeh Elletî tettaliu alel efideh nnehâ aleyhim mü’sadeh Fî amedin mümeddedeh Kezâlike tüvekkadün nâra fî kalbehâ fülânete binti fülânete alâ mehabbeti fülân ibni fülânete bil mehabbetil kaviyyeti ves sedîdeti bi hakki hâzihil âyâtis serîfeti bil acele ves sâah yaz Kadın için yazarken dikişiğnesi, erkek için yazarken toplu iğne ile yazılmalıdır Yazarken ve okurken güzel kokulu bir buhur yakarsın Okumanın usülü: Yatsı namazından sonra tenha bir odada bir tabak içine yapıstırılan birinci mum yakılır ve Yâsîn okunmaya baslanır Birinci mübine gelince durulur Yâsîn şerife tekrar bastan baslayıp, ikinci mübine kadar okunur ve durulur Böylece her mübinde geri dönülerek yedinci mübine kadar gelinir ve yedinci mübinde tekrar basa dönülerek Yâsîn'i serif sonuna kadar okunur ''Selâmün kavlen mir rabbir rahîm'' Ayetine gelince bu Ayeti kerime her dönüste 16 defa tekrarlanır Sayet mum henüz bitmemişise, ikinci defa Yâsîn şerife baslayıp her mübinde geri dönmek şartıyla ikinci bir dönmeli Yâsîn okunur Mumun bir üçüncü Yâsîn okumaya yetecek kadar vakti varsa, bir üçüncü Yâsîn'i şerif okumakta çok büyük fayda ve tesir vardır Her Mübin kelimesine geldikçe niyet tekrarlanır Örneğin: ''Bu mumun yandığı gibi fülan kisinin kalbide benim için öyle yansın Yemesin, içmesin, beni sevsin ve acele yanıma gelsin'' dersin ikinci, üçüncü, dördüncü ve diger mübinlerde de niyet yine tekrarlanıp basa dönülür Matlubun birinci gece gelmezse, ertesi ve daha ertesi gecelerde aynı tertip üzere Yâsîn'i şerif okunur Bu çok kuvvetli ve tesirli bir celbtir |
|