Çiçek ile yapılan muhabbet duası |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çiçek ile yapılan muhabbet duasıvalla bende anlamadim bencede büyü degildir herhalde ama ben duayi anlayamadim? tamami nerde? kac kere okunacak? gece gündüz fark etmez demis ama belirli günü var mi? ya arkadaslar lütfen bir dua yazarken ayrintili net bir sekilde herkesin anlayabilecegi ve kimsenin aklinda soru isareti kalmadan yazin cünkü bir duayi yaziyorsunuz sonra cikiyorsunuz birdaha sizi gören cennetlik misali kayp lara karisiyorsunuz lütfen ya dualari herseyiyle tam olarak soru isartleri birakmadan yazin yada HIC YAZMAYIN !!!!!!!! haksizmiyim ama arkdaslar???? siz söyleyin |
Çiçek ile yapılan muhabbet duası |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çiçek ile yapılan muhabbet duasıBu dua bir kere gül üzerine veya şeker üzerine veya misk üzerine veya taam üzerine okuna Kendinin üzerine üfüre, okuduğu gül veya diğerlerie üfüre ve her kim o çiçeği koklaya veyahut o taamı yiye, okuyanın aşkından deli ola ve her kim bu duayı günde on iki kere okuya, hiç bi zaman yoksulluk görmeye !!! Ya kavi, ya gani, ya Ali, ya Vefi, ya Aziz, ya Rahim, ya Rab, ya Zilarşülmecid,ya Fa`al lemma yezidi Bihakkı ahiyen birahmetike ya erhamürrahimin kaynak Şerhu sirril mektûm fî ilmin nucûm sayfa 438 -------------------- sakıncalı değil derleerse duanın tamamını yazabilirim ben kendim bozmasınıda bildiğim için zaman zaman kullanıyorum DENENMİŞTİR |
|