Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçek, duası, muhabbet, yapılan

Çiçek ile yapılan muhabbet duası

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

valla bende anlamadim
bencede büyü degildir herhalde
ama ben duayi anlayamadim? tamami nerde? kac kere okunacak?
gece gündüz fark etmez demis ama belirli günü var mi?

ya arkadaslar lütfen bir dua yazarken ayrintili net bir sekilde herkesin anlayabilecegi ve kimsenin aklinda soru isareti kalmadan yazin
cünkü bir duayi yaziyorsunuz sonra cikiyorsunuz birdaha sizi gören cennetlik misali kayp lara karisiyorsunuz
lütfen ya dualari herseyiyle tam olarak soru isartleri birakmadan yazin yada HIC YAZMAYIN !!!!!!!!

haksizmiyim ama arkdaslar???? siz söyleyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bu dua bir kere gül üzerine veya şeker üzerine veya misk üzerine veya taam üzerine okuna Kendinin üzerine üfüre, okuduğu gül veya diğerlerie üfüre ve her kim o çiçeği koklaya veyahut o taamı yiye, okuyanın aşkından deli ola ve her kim bu duayı günde on iki kere okuya, hiç bi zaman yoksulluk görmeye !!!

Ya kavi, ya gani, ya Ali, ya Vefi, ya Aziz, ya Rahim, ya Rab, ya Zilarşülmecid,ya Fa`al lemma yezidi Bihakkı ahiyen birahmetike ya erhamürrahimin

kaynak

Şerhu sirril mektûm fî ilmin nucûm

sayfa 438

--------------------

sakıncalı değil derleerse duanın tamamını yazabilirim

ben kendim bozmasınıda bildiğim için zaman zaman kullanıyorum

DENENMİŞTİR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com