Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aliskanliklari, biraktirmak, için, içki, kotu, kumar

İçki kumar ve kotu aliskanliklari biraktirmak icin

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

içkiden kurtulmak için şu kısa dua günde on beş kez bir yakını okuyabilirVema überriu nefsi innennefse lem maratün bissul illa ma rahıme Rabbi inne Rabbi leğafuuru r rahimönce hastane olmadıysa yani bırakmadıysa bu kısa duabir yoluda asma suyu aşılanacağı zaman içilirse kurtuluradıyamanda bir yer var ordan bırakanlar çokbir diğer yol kuzgun kanı içirilirse bırakabilirAllah acil şifalar versin mevla belki bu yollardan birini vesile eder arkadaşın konusuna yazıyım dedim aklolizm den nasıl kurtulunabilir fakat bu bilgisayardamı internetemi sorun donup kalıyor,üçünçü yazışım bakalım ulaşacakmı yerine
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Auraile6his Nickli Üyeden Alıntı

İÇKİ KUMAR VE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARI BIRAKTIRMAK İÇİN

Ya eyyühellezine amenü innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamüricsün min ameliş şeytani fectenibühü lealleküm tüflihun innema yüriydüş şeytanü en yükaa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salati fehel entüm müntehun

ve etıy`ullahe ve etıy`ur rasule vahzerufein tevelleytüm fa`lemu ennema ala resunlinel belağulmübinAllahümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim ve bielfi elfin la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azimve bihakkı Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem

hiç bir şey yapamazsan bence,perşembe gecesi suya 41 kez oku 7 kez içmesini sağla fazlada içerse zararı olmaz,eşinin içkiyi bırakması için anne ismiyle beraber telaffuz ederek güzel niyet et canım

Büyük zatlar, bir kimse dua ettiği zaman 7 kere "Yâ Vehhâb" dese o kimsenin duasını Allah teala kabul eder, demişlerdir

Peki bunun türkcesi nedir? Türkcesini okumadan neye yararki bu duaNe bilecem ben iblismi cagiriyonuz, cinmi cagiriyonuzTürkce tercümesinide yazinki bir ise yarasin

Kaldiki ne güzel seymis bu yawNefs ile cihada ne gerek, oku duayi tüm kötülükden arin

ohh ne ala

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Auraile6his Nickli Üyeden Alıntı

İÇKİ KUMAR VE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARI BIRAKTIRMAK İÇİN

Ya eyyühellezine amenü innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamüricsün min ameliş şeytani fectenibühü lealleküm tüflihun innema yüriydüş şeytanü en yükaa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salati fehel entüm müntehun

ve etıy`ullahe ve etıy`ur rasule vahzerufein tevelleytüm fa`lemu ennema ala resunlinel belağulmübinAllahümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim ve bielfi elfin la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azimve bihakkı Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem

hiç bir şey yapamazsan bence,perşembe gecesi suya 41 kez oku 7 kez içmesini sağla fazlada içerse zararı olmaz,eşinin içkiyi bırakması için anne ismiyle beraber telaffuz ederek güzel niyet et canım

Büyük zatlar, bir kimse dua ettiği zaman 7 kere "Yâ Vehhâb" dese o kimsenin duasını Allah teala kabul eder, demişlerdir

evet Allahümme aliyyül alel vahhab duaya başlamadan önce söylenir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

ve etıy'ullahe ve etıy'ur rasule vahzerufein tevelleytüm fa'lemu ennema ala resunlinel belağulmübinAllahümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim ve bielfi elfin la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azimve bihakkı Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem

içki kumar zina vb kötü alışkanlıkları olan kimseye ptesi sabah güneş doğarken veya cuma sala vaktinde kullanılmamış beyaz porselen tabağa yazılır,su ile silindikten sonra üzerine 41 kere aynı ayet okunur şahsa 7 gün içirilir,alışkanlıklarından töğbekar olur(yazı arapça ve safran vs malzemeyle yazılır)

yada

turuncun suyu alınır(portakala benzer meyve),41 kez bu ayet okunur 7 sabah o kişiye yarım çay bardagi kadar içirilir,

Eger bunlari yapamazsaniz bile suya persembe gecesi 41 kez okuyun ve 7 kez icmesini saglayin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com