05-17-2007 | #4 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ergenekon :D :D Güzelmiş gerçekten :D Daha farklı bi' muzurluk tahmin ediyordum çünkü o +20 çok albeniliydi ve içinde bi' muzurluk olduğuna dair şüpheler uyandırıyordu insanda :) Teşekkürler |
05-17-2007 | #6 |
Ergenekon
|
aslını isterseniz fikir olarak alıntı, bir yerde gördüm netice rakı ve balıkla bitiyordu, ama gençleri zararlı alışkanlıklara özendirmek gibi bir yanlışa düşmemek için konuyu ve resim seçmini değiştirdim , eeee her anne baba erkekse oğlu futbolcu olsun istiyor azçok, herhalde zararlı değildir, zaten terkedilen erkeklerin %90 nı ilk işi maça gitmek oluyor:) |
05-17-2007 | #7 |
puslu
|
Mizansen gerçekten hoş olmuş zaten yaratıcı yönün oldukça gelişmiş Ergenekon Ama teşekkür etmiştim birde sabır verseymiş Allah tam olacakmış:) |
05-17-2007 | #8 |
Ergenekon
|
yaratıcı yönün oldukça gelişmiş Ergenekon haklısın mütavazi olamam, teşekkür ederim değerli arkadaşım, ama gerçekten bu konu internette ilk yayınlanıyor varsa burdan alıntı yapılarak yayınlanacak özel olmasından öte orijinal olması önemli |
05-18-2007 | #11 |
90burcu
|
ilk resimlere bakarken içimden bunun komedi ile ne alakası var dedim:) sonradan anlaşıldı tabii:) tşkler |
06-03-2007 | #13 |
angelesdream
|
ilk düşünceler dolayısıyla insan hüsrana uğruyor tabi ama gerçekten harika olmuş:)) emeğine ve yaratıcığılına sağlık ergenekon |
|