|
|
Konu Araçları |
biribirnden, diyalogları, eden, kârı, koca, nefret |
Biribirnden nefret eden karı koca diyalogları :) |
06-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biribirnden nefret eden karı koca diyalogları :)Koca evine elleri bir suru kaset dolu olarak girer ve karısı: ---- Niye bir suru kasete para verdin bizim evde teyp yok ki? ---- Sen sutyen aldığında ben soruyor muyum? Koca eve zil zurna sarhoş girer ve karısına bakarak ---Ne kadar çirkin olduğunu biliyor musun? --- Sen'de pis ve sarhoşsun diye cevap verir karisi --- İyi de benimki sabah'a geçecek ! Kadın Kocasına --- Uzun zamandan beri bana sıcak bir kelime söylemedin --- Cehennem'de yan! Eve zamanından erken donen koca karisini yatakta en iyi arkadaşlarından biri ile yakalar Adam hiç bozuntuya vermeden ve soğukkanlılıkla silahını çeker ve arkadaşını vurur Kadın yatakta şöyle bir doğrulur: --- Bak bu şekilde davranmaya devam edersen hiç arkadaşın kalmayacak Yeni evli çift balayından dönerler ve kadın kocasına: --- 3 tane nur topu gibi evladımız olacak der --- İyi de nerden biliyorsun --- Kendileri annemin evinde bekliyorlar Soru: Başarılı erkek kimdir? Cevap: Karisinin harcayabildiğinden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Basarili Kadın kimdir? Cevap: Böyle bir erkek bulabilendir İki erkek bir lokantada oturmuş pencereden bakıyorlar, biri : --- Karşıdan karşıya gecen şu iki kadını görüyor musun; biri karim diğeri ise metresimdir --- Benden uzun yaşayacaksın, simdi ben de aynısını söyleyecektim Kadın aynada çıplak vücudunu seyrediyor Eşine: ''görüntümü iğrenç buluyorum, sarkmış, buruşuk Bir iltifata ihtiyacım var' Eşi: -''gözlerin iyi görüyor'' ''Yarın 30 evlilik yıldönümümüz,bunu kutlamak için domuzu kesebiliriz' 'Niçin?diye sorar eşi ''Onun suçu değil ki'' ''Sadakatin tanımı????'' ''Fırsat yokluğu'' Adam yanında oturan kadına fısıldar: ''Şampanya sizi güzelleştiriyor'' ''Bir kadeh dahi içmedim'' ''Ama ben onuncu kadehimdeyim |
|