Yaşlara Göre İdeal erkek Tanımlamaları |
06-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlara Göre İdeal erkek Tanımlamalarıİdeal erkek nasıl olmalı? İdeal erkeğim (Yaş 22) 1 Yakışıklı 2 Sempatik 3 Maddi durumu iyi 4 Beni ilgiyle dinleyecek 5 Espri anlayışı gelişmiş 6 Gücü kuvveti yerinde 7 İyi giyinen 8 Her konuda zevk sahibi 9 Şürpriz yapmayı seven 10 Romantik ve hayal gücü gelişmiş İdeal erkeğim gözden geçirilmiş liste (Yaş 32) 1 İyi görünümlü - tercihen kafasında saçı olan 2 Arabadan inerken kapıyı açan, yemeğe gittiğimizde sandalyemi tutan 3 Pahalı bir restorana götürecek kadar parası olan 4 Konuşmaktan çok dinleyen 5 Fıkra anlattığımda katıla katıla gülen 6 Alışverişte paketlerimin hepsini zahmetsiz taşıyacak kadar gücü kuvveti yerinde 7 En az 1 kravata sahip 8 Yaptığım yemekleri beğenen 9 Doğumgünü ve yıldönümlerini unutmayan 10 Haftada en az 1 kez romantik olabilen İdeal erkeğim tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 42) 1 Çok da çirkin değil - Tamam kel olabilir 2 Ben binmeden arabayı hareket ettirmeyen 3 İşinde disiplinli - Fırsat oldukça akşam yemeğine götüren 4 Beni dinlerken başını sallayan 5 Anlattığım fıkraların can alıcı yerlerini hatırlayan 6 Evdeki eşyaların yerini değiştirmeme yardım edecek kadar gücü kuvveti yerinde 7 Göbeğini kamufle edecek şekilde kıyafet şeçen 8 Klozetin kapağını indirmeyi unutmayan 9 Çoğu hafta sonu traş olan İdeal erkeğim tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 52) 1 Burun ve kulağının içindeki kıllar fazla uzun olmayan 2 Topluluk içinde gaz çıkarmayan 3 Para isteme alışkanlığı edinmemiş 4 Ben birşey anlatırken uyuyakalmayan 5 Haftasonları poposunu koltuktan kaldıracak kadar gücü kuvveti yerinde 6 Ayağındaki 2 çorap aynı renk olan ve temiz giyinen 7 TV karşısında akşam yemeğinden hoşlanan 8 Adımı unutmayan 9 Bazen traş olan İdeal erkeğimtekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 62) 1 Küçük çocukları ürkütmeyen 2 Banyonun nerede olduğunu hatırlayan 3 Bakımı fazla masraflı olmayan 4 Mümkün olduğu kadar gürültüsüz horlayan 5 Neye güldügünü birden unutmayan 6 Yardım almadan ayağa kalkabilecek kadar gücü kuvveti yerinde 7 Giyinen 8 Lapa yiyeceklerden hoşlanan 9 Dişlerini nereye koyduğunu unutmayan 10 En son ne zamandı, hatırlayan İdeal erkeğim son kez gözden geçirilmiş liste (Yaş 72) 1 Nefes Alan !!! |
|