Burçlar ve Aşk Saatleri |
04-05-2007 | #1 |
angelesdream
|
Burçlar ve Aşk SaatleriFavori saatleriniz Zodyak rehberi sayesinde burcunuzun seksle ilgili bütün tercihlerini öğrenip kendinizi yeniden keşfedebilirsinizsizi en çok heyecanlandıran mekanlar, ideal olarak nitelendirdiğiniz saatler ve tabii ki iç dünyanız Favori saatleriniz Koç: Sabaha karşı, yeni güne hazırlandığınızda Boğa: Salı, Cuma ve Cumartesi günleri İkizler: Pazar sabahları gazete okuma ve öğlen yemeği saatleri arasında Yengeç: Yağmurlu bir Cumartesi ideal Aslan: Bir partiye gitmek için evden çıkmadan önce Başak: İşten sonra evde Terazi: Uzun leziz bir öğlen yemeğinden sonra Akrep: Her an hatta şimdi Yay: Gecenin geç saatleri Oğlak: Hemen uykudan önce yapılacak son şey olarak Kova: Sabah kalkar kalkmaz Balık: İşe gitmek için evden ayrılmadan hemen önce |
04-05-2007 | #2 |
tatia27
|
Boğa: Salı, Cuma ve Cumartesi günleri ilginç bi denemek gerektşklr angelesdream
04-06-2007 | #3 |
suskun
|
İkizler: Pazar sabahları gazete okuma ve öğlen yemeği saatleri arasında Zevkli bişiye benziyoorPaylaşımın için sağol cnm
04-06-2007 | #6 |
suskun
|
yooo ben anladım favori zamanları söylüyor işte
04-06-2007 | #7 |
suskun
|
yani aşk sattlerini söylüyor mesela benim öğle yemeği arasındadooğrudur:))
04-07-2007 | #9 |
doctor88
|
Kova: Sabah kalkar kalkmaz valla herkes benim gibi anlamışask diye bişey gecmiyoovalla sabah sabah hiç cekilmezz kiyazık bana da |
|